Avon True NutraEffectslotiune matifianta pentru ten gras și mixt

1×
Avon True NutraEffects lotiune matifianta pentru ten gras și mixt
Avon True NutraEffects lotiune matifianta pentru ten gras și mixt
200 ml

Cod: AVO4855 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Avon True NutraEffects
Caracteristici

Loțiunea facială Avon True NutraEffects este un pas indispensabil în demachierea tenului. Eliberează tenul de impuritățile rămase și are efect tonifiant.

Caracteristici:

  • lasă pielea mată și fină la atingere
  • oferă tenului hidratare și prospețime
  • debarasează tenul de impurități și de fondul de ten

Ingrediente:

  • nu conține săpun

Cum se utilizează:
Aplicați o cantitate suficientă de produs pe tenul curat și uscat

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
efect de matifiere

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon True NutraEffects1