Avon Skin So Softlotiune autobronzanta SPF 15

1×
Avon Skin So Soft lotiune autobronzanta SPF 15
Avon Skin So Soft lotiune autobronzanta SPF 15
200 ml
19RON

Cod: AVO05943 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
miercuri 01.04.2020

Descrierea produsului Avon Skin So Soft
Caracteristici

Produsul autobronzant pentru corp Avon Skin So Soft Skin So Soft este garanția pielii frumos bronzate, tot timpul anului.

Caracteristici:

  • oferă pielii hidratarea necesară
  • protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV
  • dă pielii un aspect sănătos, ca sărutat de soare

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție medie (SPF 15 – SPF 25)

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Skin So Soft