Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette pentru femei

1×
Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette pentru femei
Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette pentru femei
30 ml
26RON

86,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO06882 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Avon Scent Mix Velvet Amber
Compoziție

Seducția e un joc, iar un parfum irezistibil este arma feminină cu care veți fi mereu în avantaj. Apa de toaletă Avon Scent Mix Velvet Amber vă învăluie într-un voal de aromă sofisticată, oricând veți dori să străluciți.

  • parfum oriental
  • parfum gurmand
  • pentru femei temperamentale, pline de energie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
vanilie, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Scent Mix Velvet Amber1