Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual

spuma pentru spalat cu unt de Shea si ciocolata

Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual spuma pentru spalat cu unt de Shea si ciocolata
Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual spuma pentru spalat cu unt de Shea si ciocolata
400 ml

Cod: AVO5301 | Acest produs este momentan indisponibil
Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual
400 ml

Descrierea produsului Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual

Spuma de baie Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual asigură momente de bunăstare și o binemeritată relaxare, după o zi grea.

Caracteristici:

  • miroase plăcut
  • înmoaie pielea întregului corp
  • calmează corpul și mintea

Cum se utilizează:
Se adaugă în apa fierbinte și se spumează.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.