Avon Nutra Effects Nourish ulei de curatare hranitor pentru ten normal spre uscat

Avon Nutra Effects Nourish ulei de curatare hranitor pentru ten normal spre uscat
Avon Nutra Effects Nourish ulei de curatare hranitor pentru ten normal spre uscat
125 ml

Cod: AVO08594 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Avon Nutra Effects Nourish
Caracteristici

Produsul pentru curățarea pielii Avon Nutra Effects Nourish reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.

Caracteristici:

  • înlătură eficient fondul de ten feței
  • lăsă tenul complet curat
  • hrănește tenul

Cum se utilizează:
Se aplică pe un tampon cosmetic și se șterge fața, pentru a elimina fondul de ten și impuritățile. A se agita energic, înainte de utilizare.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de ten
ten normal, ten uscat
Efect
curățare, nutriție
Substanțe active
unt de shea

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Nutra Effects Nourish