AvonNaturals Wild Strawberry Dreams unt pentru corp, hranitor cu aroma de capsuni

Avon Naturals Wild Strawberry Dreams unt pentru corp, hranitor cu aroma de capsuni
Avon Naturals Wild Strawberry Dreams unt pentru corp, hranitor cu aroma de capsuni
200 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: AVO08948

Revitalizează pielea, îi conferă hidratarea necesară și o lasă fină la atingere. Untul de corp AvonNaturalsWild Strawberry Dreams îngrijește și răsfață pielea întregului corp. Aplicați-l pe piele după duș sau după baie, pentru ca igiena zilnică obișnuită să devină dintr-o dată o experiență extraordinară.

Caracteristici:

  • miroase plăcut
  • hidratează pielea în profunzime
  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • reface elasticitatea pielii

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea curată a corpului și se masează până la absorbție.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.