AvonNaturals Body Care Sensational crema exfolianta pentru corp

2×
Avon Naturals Body Care Sensational crema exfolianta pentru corp
Avon Naturals Body Care Sensational crema exfolianta pentru corp
Livrare gratuită
Economisiți
16RON

Economisiți 31%
150 ml
11RON

3 de buc. în stoc | 7,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVO4182
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Exfoliatorul de corp Avon Naturals Body Care Sensational curăță pielea de celulele moarte și îi conferă o netezime perfectă.

Caracteristici:

  • lasă pielea fină și suplă
  • înmoaie perfect

Cum se utilizează:
Se umezește pielea și se masează, cu mișcări circulare. Apoi se clătește bine.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.