Avon Minions For Girls eau de cologne pentru copii

Avon Minions For Girls eau de cologne pentru copii
Avon Minions For Girls eau de cologne pentru copii
150 ml
20RON

13,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO08499 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Avon Minions For Girls
Compoziție

Lăsați-vă copiii să plonjeze și mai adânc în lumea fanteziei. Apa de colonie Avon Minions For Girls încântă garantat toți copiii, care vor zâmbi de bucurie, cu gura până la urechi.

  • inspirat de un erou popular al poveștilor pentru copii
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Minions For Girls