AvonFar Away The Journey spray pentru corp pentru femei

Avon Far Away The Journey spray pentru corp pentru femei
Avon Far Away The Journey spray pentru corp pentru femei
Economisiți
28RON

Economisiți 7%
75 ml
26RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 34,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVO0688
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 09.12.2021

Pasiune, feminitate și temperament, într-un singur flacon. Acesta este sprayul corporal pentru femei Avon Far Away The Journey, care încântă simțurile cu aroma sa irezistibilă și vă parfumează minunat pielea.

  • parfum oriental
  • parfum floral
  • pentru personalități dinamice, de lider
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.