Avon Encanto Fascinating spray pentru corp pentru femei

Avon Encanto Fascinating spray pentru corp pentru femei
Avon Encanto Fascinating spray pentru corp pentru femei
100 ml
30RON

30,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO06886 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 12.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 12.05.2021

Descriere Avon Encanto Fascinating

Închideți ochii și imaginați-vă o grădină înflorită, plină de cele mai frumoase flori. Exact așa miroase sprayul corporal pentru femei Avon Encanto Fascinating, ale cărui tonuri florale vă luminează jucăuș fiecare zi.

  • parfum floral
  • alegerea ideală pentru o femeie cu gândire liberă
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Encanto Fascinating