AvonCollections Violeta Eau de Toilette pentru femei

Avon Collections Violeta Eau de Toilette pentru femei
Avon Collections Violeta Eau de Toilette pentru femei
50 ml
49RON

98,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO08586 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Avon Collections Violeta
Compoziție

Bucurați-vă întreaga zi de gingășia florilor. Apa de toaletă Avon Collections Violeta ascunde mii și mii de petale, al căror parfum subliniază perfect feminitatea și grația celei care o folosește.

  • parfum floral
  • pentru femei temperamentale, pline de energie
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Compozitie
patchouli, frunze de violete, bergamota
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Collections Violeta