Avon Clearskin Pore & Shine Controllotiune faciala pentru curatare profunda cu efect racoritor

Avon Clearskin  Pore & Shine Control lotiune faciala pentru curatare profunda cu efect racoritor
Avon Clearskin  Pore & Shine Control lotiune faciala pentru curatare profunda cu efect racoritor
100 ml
11RON

Cod: AVO5151 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.06.2020

Descrierea produsului Avon Clearskin Pore & Shine Control
Caracteristici

Loțiunea facială Avon Clearskin Pore & Shine Control este un pas indispensabil în demachierea tenului. Eliberează tenul de impuritățile rămase și are efect tonifiant.

Caracteristici:

  • curăță porii în profunzime
  • minimizează producția excesivă de sebum
  • oferă tenului hidratare și prospețime

Cum se utilizează:
Se aplică cu un tampon cosmetic și se curăță tenul

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras, ten mixt

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Clearskin Pore & Shine Control