Avon Célèbrespray pentru corp pentru femei

Avon Célèbre spray pentru corp pentru femei 100 ml
Avon Célèbre spray pentru corp pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: AVO1528 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Avon Célèbre

Avon Celebre este un parfum care imbina rafinamentul cu tonuri florale delicate. Notele de inceput sunt de ciclama si piper urmate de arome de bujor, frezie, iasomie si crin. Baza acestui parfum este creata de tonuri de lemn de santal si cedru.

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Célèbre