Avon Célèbre Fresh Eau de Toilette pentru femei

Avon Célèbre Fresh Eau de Toilette pentru femei
Avon Célèbre Fresh Eau de Toilette pentru femei
50 ml
26RON

52,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO08836 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Avon Célèbre Fresh
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de toaletă pentru femei Avon Célèbre Fresh vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum floral
  • parfum de fructe
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Compozitie
gălbenele, lamaie, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Célèbre Fresh