Avon Care Sun + Kids protectie solara pentru copii SPF 50

Avon Care Sun + Kids protectie solara pentru copii SPF 50
Avon Care Sun + Kids protectie solara pentru copii SPF 50
75 ml

Cod: AVO08608 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Avon Care Sun + Kids
Caracteristici

Produsul de bronzat Avon Care Sun + Kids reprezintă protecția solară perfectă pentru pielea copilului.

Caracteristici:

  • oferă protecție împotriva razelor UV
  • protejează pielea față de arsurile solare
  • are o textură rezistentă la apă

Cum se utilizează:
Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. Pentru menținerea protecției se va repeta aplicarea, în special înainte și după baie, după ștergerea sau uscarea cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
ten normală
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Substanțe active
vitamina E

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Care Sun + Kids