Avon Black Suede Touch Eau de Toilette pentru bărbați

6×
Avon Black Suede Touch Eau de Toilette pentru bărbați
Avon Black Suede Touch Eau de Toilette pentru bărbați
125 ml
49RON

39,20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO08105 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 14.05.2021
Ridicare personală
miercuri 12.05.2021

Descriere Avon Black Suede Touch
Compoziție

Bărbatul modern are nevoie de o amprentă olfactivă specială, discretă și totuși atrăgătoare. Apa de toaletă pentru bărbați Avon Black Suede Touch are puternice influențe lemnoase, potrivite pentru a evidenția masculinitatea. Ghimbirul și paciuli surprind prin combinația lor, oferindu-vă un strop de energie și bună dispoziție pentru întreaga zi.

  • parfum oriental condimentat
  • apreciat de orice gentleman modern
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Apa de toaletă cucerește prin nota de vârf, condimentată, a ghimbirului care captează atenția. În profunzime, se disting note de piper și paciuli ce condimentează seducător întreaga simfonie parfumată. Baza este constituită din cașmir delicat, vanilie, mosc și nucșoară. Combinația aromelor se potrivește bărbatului activ, mereu dornic de experiențe noi și extrem de seducător.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piper, patchouli
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, lemn de santal, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Black Suede Touch6