Avon Anew Clinical

discuri pentru indepartarea impuritatilor pentru uniformizarea nuantei tenului

Avon Anew Clinical discuri pentru indepartarea impuritatilor pentru uniformizarea nuantei tenului
Avon Anew Clinical discuri pentru indepartarea impuritatilor pentru uniformizarea nuantei tenului
30 m

Cod: AVO5253 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Avon Anew Clinical

Exfoliatorul pentru ten Avon Anew Clinical curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.

Caracteristici:

  • netezește și catifelează pielea
  • iluminează și uniformizează tenul

Cum se utilizează:
Se utilizează 1- 3x săptămânal.

Caracteristici

Efect
exfoliere
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.