Avon Advance TechniquesSpray pentru îndreptarea părului

Avon Advance Techniques Spray pentru îndreptarea părului
Avon Advance Techniques Spray pentru îndreptarea părului
100 ml
9RON

Cod: AVO4514 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.02.2020
Ridicare personală
vineri 21.02.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Avon Advance Techniques
Caracteristici

Produsul de coafat Avon Advance Techniques Advance Techniques scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • netezește
  • efect de lungă durată

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Efect
Netezirea și îndreptarea părului
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Consistență
spray

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Advance Techniques