Avon Advance Techniques Daily Shinesampon si balsam 2 in 1 pentru toate tipurile de păr

1×
Avon Advance Techniques Daily Shine sampon si balsam 2 in 1 pentru toate tipurile de păr
Avon Advance Techniques Daily Shine sampon si balsam 2 in 1 pentru toate tipurile de păr
400 ml

Cod: AVO4493 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Vă oferim 15% reducere la măști și balsamuri de păr! Pentru a beneficia de reducere folosiți codul hair15 în coșul de cumpărături

Descrierea produsului Avon Advance Techniques Daily Shine
Caracteristici

Șamponul cu balsam 2 în 1 Avon Advance Techniques Daily Shine oferă părului o îngrijire rapidă și eficientă, într-un singur produs.

Caracteristici:

  • conferă strălucire și volum
  • spală foarte bine părul și facilitează descurcarea acestuia
  • curăță scalpul
  • hrănește părul, de la rădăcini până la vârfuri
  • facilitează descurcarea, prevenind astfel deteriorarea mecanică a părului

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed. Se spumează, se masează delicat scalpul și apoi se clătește. Se repetă procedura, dacă este necesar.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Advance Techniques Daily Shine