AvèneTriXera Nutrition balsam intens hidratant pentru față și corp fara parfum

6×
Avène TriXera Nutrition balsam intens hidratant pentru față și corp fara parfum
Avène TriXera Nutrition balsam intens hidratant pentru față și corp fara parfum
400 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: AVE1212

Descoperiți puterea miraculoasă a apei de izvor termală, benefică pentru pielea uscată și sensibilă. Balsamul intens hidratat pentru față și corp Avène TriXera Nutrition hrănește și protejează pielea sensibilă oferindu-i hidratare îndelungată de 48 de ore. Datorită formulei ultra-bogată cu ceramide și acizi grași esențiali pielea va rămâne netedă și catifelată.

Caracteristici:

 • hrănește și hidratează pielea
 • ajută la refacerea barierei naturale a pielii
 • oferă hidratare de 48 de ore
 • netezește și înmoaie pielea
 • potrivit pentru față și corp
 • formulă ultra-bogată fără parfum
 • se absoarbe rapid
 • produs destinat pentru bebeluși, copii și adulți

Ingrediente:

 • Lipidic-Trio of Ceramides 3, Acizi grași esențiali și Sterol vegetal – ajută la refacerea barierei naturale a pielii oferind hidratare
 • Avène Thermal Spring Water – calmează pielea și previne iritarea
 • nu conține parfum

Rezultatele testului:

Test realizat de 15 femei după prima aplicare a produsului:

 • 66% susțin că au o piele mai hidratantă

Test realizat de 15 femei după 7 zile de la aplicarea produsului de două ori pe zi:

 • 91% susțin că au o piele mai hidratantă

Cum se utilizează:
Balsamul se aplică pe zonele uscate ale feței și ale corpului o dată sau de două ori pe zi. Se folosește doar pe pielea curățată în prealabil.

Notino tip:
Pentru cele mai bune rezultate, curățați pielea cu gelul de curățare din aceeași colecție.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de ten
ten sensibil, ten uscat
Tipul de piele
ten uscată
Efect
nutriție
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.