AvèneSkin Care apa cu particule micele pentru piele sensibilă

6×
Avène Skin Care apa cu particule micele pentru piele sensibilă
Avène Skin Care apa cu particule micele pentru piele sensibilă
Economisiți
101RON

Economisiți 16%
500 ml
84RON

În stoc | 16,80RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVE1359
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Apa micelară pentru ten sensibil Avène Skin Care răspunde la întrebarea: cât de simplă poate fi demachierea și curățarea tenului, într-un singur pas. Se poate aplica pe toată fața, inclusiv pe ochi și pe buze și conține micele extrafine, care captează perfect toate impuritățile și fondul de ten rezistent la apă.

În plus, are efecte emoliente, hidratante și calmante, mulțumită compoziției bogate în apă termală.

Caracteristici:

 • demachiază și curăță excelent tenul
 • înlătură până la 98 % dintre impuritățile atmosferice de pe piele
 • curăță perfect tenul de machiajul rezistent la apă
 • are efecte emoliente și de hidratante
 • calmează tenul și îi creează o stare de confort
 • se poate folosi pe ochi și pe buze
 • cu parfum delicat

Eficacitate clinică:
→ testată pe 30 de femei cu tenul sensibil (82 % dintre ele aveau și ochii sensibili)

 • 100 % au confirmat că tenul lor s-a calmat imediat după utilizare
 • peste 96 % au fost mulțumite de efectele de curățare/demachiere pe față, pe buze și pe ochi
 • 96 % au menționat că, după 21 de zile de utilizare, tenul lor se simte mai confortabil

Ingrediente:

 • micele extrafine – îndepărtează impuritățile de pe față
 • agenți de hidratare – au efect emolient și de nutriție
 • apă termală Avène – calmează tenul
 • fără alcool

Aplicare:
Se aplică pe față, pe ochi și pe buze, folosind o dischetă cosmetică. Nu clătiți.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil
Efect
calmare

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.