Avène Cleanance produse de ingirjire zilnica pentru netezirea pielii si inchiderea porilor

1×
Avène Cleanance produse de ingirjire zilnica pentru netezirea pielii si inchiderea porilor
Avène Cleanance produse de ingirjire zilnica pentru netezirea pielii si inchiderea porilor
30 ml
82RON

273,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVE02369 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse Avène și primiți cadou o apă termală pentru față la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 14.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Avène Cleanance
Caracteristici

Nu lăsați micile cicatrice și alte imperfecțiuni să vă afecteze inutil frumusețea. Îngrijirea de noapte pentru netezirea tenului și minimizarea porilor, Avène Cleanance reduce oxidarea sebumului, principala cauză a comedoanelor și diminuează urmele post-acneice. Pe lângă apă termală, conține și substanțe active cu efect keratoregulator, pentru un ten hidratat și uimitor de neted.

Caracteristici:

 • suprimă apariția impurităților
 • ajută la reducerea punctelor negre
 • înlătură cicatricile post-acneice
 • netezește structura tenului
 • oferă tenului hidratarea necesară
 • previne îmbătrânirea prematură a tenului

Eficacitate clinică:
→ testat de 41 de femei, 1 dată pe zi

 • apariția imperfecțiunilor s-a redus cu 43,6 %
 • la 95,1 % dintre femei, tenul s-a netezit complet
 • hiperpigmentarea tenului s-a redus vizibil

Ingrediente:

 • Synovea HR – ajută la suprimarea punctelor negre și a altor impurități, datorită faptului că reduce oxidarea sebumului
 • X-pressin – ajută la netezirea structurii pielii
 • retinaldehidă – contribuie la reducerea cicatricilor post-acneice și
  protejează împotriva îmbătrânirii premature

Aplicare:
Aplicați în fiecare seară, pe tenul curat și neiritat, întinzând delicat.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten cu probleme
Efect
Hidratare, împotriva acneei, împotriva punctelor negre, minimalizarea porilor
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
noaptea

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Cleanance1