AvèneCicalfate + crema cu efect de reparare pentru piele iritata

Avène Cicalfate + crema cu efect de reparare pentru piele iritata
Avène Cicalfate + crema cu efect de reparare pentru piele iritata
Livrare gratuită
40 ml
43RON

În stoc | 107,50RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVE02311
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Cautați o soluție rapidă, calmantă și emolientă, pentru pielea sensibilă? Datorită combinației sale unice de ingrediente active, crema regeneratoare și protectoare Avène Cicalfate+ vă oferă ajutor imediat. Stimulează procesul de reînnoire a pielii, reduce riscul de înmulțire a bacteriilor și previne iritația ulterioară.

Caracteristici:

 • calmează imediat pielea iritată
 • favorizează procesul de reînnoire a pielii deteriorate
 • reduce riscul de înmulțire a bacteriilor
 • potrivită pentru întreaga familie

Eficacitate clinică:
→ crema a fost folosită de 2× pe zi, timp de 21 de zile, de către 83 de persoane cu leziuni incipiente ale pielii

 • s-a dovedit a fi foarte bine tolerată de piele
 • încă de la prima aplicare a avut un efect calmant vizibil
 • după 48 de ore de la aplicare a fost observată eficacitatea reînnoirii pielii

Ingrediente:

 • C+-Restore™ – substanță activă probiotică, obținută din apa termală,
  care favorizează procesul de reînnoire a pielii
 • complex de cupru și zinc - reduce riscul înmulțirii bacteriilor
 • apă termală Avène - calmează pielea iritată

Aplicare:
Aplicați de 1–2× pe zi, pe pielea uscată și masați ușor.

Îngrijire țintită:
Pulverizați întâi apa termală Avène, pentru calmarea pielii. Apoi aplicați crema regeneratoare și protectoare Avène Cicalfate+.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
calmare, regenerare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.