Avène Skin Carecrema hranitoare revitalizanta pentru ten uscat și sensibil

Avène Skin Care crema hranitoare revitalizanta pentru ten uscat și sensibil
Avène Skin Care crema hranitoare revitalizanta pentru ten uscat și sensibil
50 ml
153RON

Cod: AVE0933 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse pentru îngrijirea pielii de minim 140 RON și vă oferim cadou un set de fiole Saffee Advanced pentru față.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 29.05.2020

Descrierea produsului Avène Skin Care
Caracteristici

Aveți un ten permanent obosit, foarte uscat și sensibil? Crema nutritivă revitalizantă Avene îi oferă exact îngrijirea de care are nevoie. Este bogată în uleiuri naturale și în unt de shea, eliminând imediat semnele de oboseală.

crema reține în piele hidratarea necesară, o revitalizează și o protejează față de radicalii liberi care provoacă îmbătrânirea excesivă. Tenul arată relaxat, catifelat și luminos.

Caracteristici:

 • elimină semnele de oboseală și catifelează tenul
 • calmează tenul și îi oferă o senzație de confort imediat
 • protejează tenul față de simptomele îmbătrânirii excesive
 • lasă pielea hidratată și suplă

Rezultatele testului:

 • testat pe 83 de persoane timp de 21 de zile, în regim de aplicare de 1-2× pe zi
 • 99 % au simțit că tenul este realmente mai bine hrănit
 • 95% au constatat că tenul lor este hidratat
 • 94% au remarcat că tenul lor este mai protejat
 • 96% au constatat că tenul lor este mai fin și mai calm
 • 98% au confirmat că tenul lor pare mai odihnit

Ingrediente:

 • extract din fructe roșii - stimulează celulele cutanate
 • vitamina E - protejează tenul împotriva îmbătrânirii excesive
 • unt de shea - hrănește tenul și conferă o senzație de confort
 • apă termală Avène - calmează și catifelează tenul

Mod de aplicare:
Aplicați dimineața și seara, pe fața și pe gâtul curățate în prealabil.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten sensibil, ten uscat
Efect
revitalizare, nutriție
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Skin Care