Atelier Cologne Rose Anonyme parfum unisex

1×
Atelier Cologne Rose Anonyme parfum unisex
Atelier Cologne Rose Anonyme parfum unisex
Livrare gratuită
30 ml
263RON

876,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ATC3988 | 2 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Atelier Cologne de minim 240 RON și primiți cadou miniatura parfumlui unisex Oolang Infini la 4 ml. În plus, la cumpărăturile minime de 430 RON primiți și o geantă textilă.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Atelier Cologne Rose Anonyme
Compoziție

Cuvintele sunt, de obicei, cea mai bună modalitate de exprimare, dar dacă nu sunt suficiente? Parfumul unisex Atelier Cologne Rose Anonyme vă permite să vă descrieți sentimentele prin intermediul trandafirilor. Această regină a florilor se adresează direct inimii.

  • un parfum floral dulce și proaspăt, pentru bărbați și femei
  • face parte din colecția de parfumuri orientale captivante haute couture
  • vă invită să fiți dvs. însevă, în cel mai fermecător mod posibil

Compoziția parfumului
Compoziția debutează cu tonuri de trandafiri, care învăluie simțurile într-un îmbătător voal floral. La scurt timp, sunt întrepătrunse de notele ușor dulci, dar proaspete, de bergamotă suculentă italiană. Acordurile lemnoase de paciuli indonezian, de la bază, vă conduc spre un final plin de senzualitate.

Povestea parfumului
Parfumul Atelier Cologne Rose Anonyme reflectă eleganța și farmecul special al trandafirilor. Trandafirul este ingredientul dominant, al cărui farmec vă face să zâmbiți imediat. Lăsați trandafirii să vă însoțească oriunde mergeți și veți vedea că puteți rosti o mie de cuvinte - și chiar mai mult.

Instrucțiuni detaliate

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL. (FIL : B221265/2) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii.

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
trandafir turcesc
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bergamotă
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Atelier Cologne Rose Anonyme1