Atelier Cologne Cèdre Atlas parfum unisex

1×
Atelier Cologne Cèdre Atlas parfum unisex
Atelier Cologne Cèdre Atlas parfum unisex
Livrare gratuită
30 ml
292RON

973RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ATC04248 | 3 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Atelier Cologne de minim 290 RON și primiți cadou o husă de piele în ediție limitată, pentru orice parfum la 30 ml din brandul Atelier Cologne.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 09.03.2021

Descriere parfum Atelier Cologne Cèdre Atlas
Compoziție

Nici măcar nu e nevoie să închideți ochii, pentru a trăi experiența unei plimbări printr-un peisaj de iarnă de poveste, oricând veți dori. Parfumul unisex Atelier Cologne Cèdre Atlas emană prospețimea aerului cu aromă de pădure.

  • un parfum lemnos, cu subton citric, pentru bărbați și femei
  • dintr-o colecție de parfumuri avangardiste, fresh și lemnoase
  • ingredientele provin în proporție de 89 % din surse regenerabile

Compoziția parfumului
Caracterul lemnos, catifelat și dulce al lemnului de cedru induce o senzație de beatitudine, încă din primele momente. Apoi, așteptați câteva clipe, până când apare aroma înviorătoare a lămâilor italiene. Nota finală, de papirus, combină senzual elemente dulci și lemnoase.

Povestea parfumului
Parfumul Atelier Cologne Cèdre Atlas este compus din cele mai alese ingrediente. Personalitatea sa ușor orientală învăluie într-o aură de senzualitate bărbații și femeile care țin la calitate și la compozițiile naturale. Povestea parfumului se desfășoară într-o zi geroasă, care contrastează cu căldura din sufletul fiecăruia dintre noi. Înviorează simțurile, ca un cer senin într-o zi însorită. Inspirați adânc.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lemn de cedru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lamaie de Italia
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
papyrus
Grupe de parfumuri
citrice, lemnoase

Rating Atelier Cologne Cèdre Atlas1