Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forestaroma difuzor cu rezervã

1×
Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest aroma difuzor cu rezervã
Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest aroma difuzor cu rezervã
Livrare gratuită
150 ml
89RON

Cod: ABL08135 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.04.2020

Descriere parfum Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest
Compoziție

Difuzorul de aromă Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • parfum lemnos
  • aromă de plante

Cum se utilizează:
Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. Se deschide capacul difuzorului de aromă și se toarnă conținutul în recipient. Parfumul difuzează treptat în atmosferă, prin bețișoarele introduse. Cu cât se introduc mai multe bețișoare în recipient, cu atât mai parfumată va fi încăperea. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lavandă, eucalipt
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iris, condimente, vetiver
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, tonka, muschi
Caracterul parfumurilor pentru casă
lemnoase, ierboase
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest