Treci la conținutul principal
Ashleigh & Burwood London Leopardess lampă catalitică 16x12 cm
Ashleigh & Burwood London Leopardess lampă catalitică 16x12 cm

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London Leopardess este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără. Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise.

Caracteristici:

  • parfumează frumos întreg spațiul
  • se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme
  • acționează împotriva microorganismelor întâlnite frecvent în gospodării
  • distruge până la 99 % dintre bacterii, mucegaiuri și acarieni
  • elimină din încăpere toate mirosurile, inclusiv fumul de țigară, aburii de la gătit sau mirosurile de la animalele de companie

Cum se utilizează:
În pachet nu este inclusă rezerva pentru lampa catalitică. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse. Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică.

Ashleigh & Burwood LondonLeopardess lampă catalitică 16x12 cm

Livrare gratuită
1 buc
380RON

5 de buc. în stoc | 380,00RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: ABL09088
1
Cargus
joi 25.04.2024
Ridicare personală
joi 25.04.2024