Treci la conținutul principal
Ashleigh & Burwood London Frosted Rose lampă catalitică 11x8 cm
Ashleigh & Burwood London Frosted Rose lampă catalitică 11x8 cm
Ashleigh & Burwood London Frosted Rose lampă catalitică 11x8 cm

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London Frosted Rose este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără. Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise.

Caracteristici:

  • se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme
  • parfumează frumos întreg spațiul
  • elimină din încăpere toate mirosurile, inclusiv fumul de țigară, aburii de la gătit sau mirosurile de la animalele de companie

Cum se utilizează:
În pachet nu este inclusă rezerva pentru lampa catalitică. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse. Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică.

Ashleigh & Burwood LondonFrosted Rose lampă catalitică 11x8 cm

1 buc
198RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 198,00RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: ABL08092
1
Sameday - Express
începând de mâine vineri 26.04.2024
Ridicare personală
începând de mâine vineri 26.04.2024