WOW machiaj de nuntă în 7 pași

look de nuntă

Tendințele anului 2018 orientează machiajul mireselor spre un look natural, proaspăt și strălucitor. Nuanțele de TOP sunt violet, roz și cele metalice, împreună cu o paletă de culori „nude“. Look-ul este întregit de părul strâns lejer sau delicat ondulat, decorat cu flori sau cu dantelă în stil diademă.

machiaj de nunta

Nunțile acestui an vor fi, într-adevăr, deosebit de romantice! Nunțile sub cerul liber, lângă pădure, cu flori de câmp și cu o atmosferă spontană, fără formalisme rigide, sunt trendy deja de anul trecut. Numitorul lor comun, sensibilitatea, se reflectă și în machiajul miresei. Te descurci și singură? Încearcă!

  •  Frumusețea tenului răsfățat

În ziua Z trebuie să strălucești. Atât tu, cât și tenul tău, care trebuie bine îngrijit înainte de nuntă. Prin îngrijire se înțelege exfoliatorul (Lancôme are minunatul Exfoliance Clarté), măștile purificatoare (încearcă FaceMed+ cu argilă verde, de la Eveline), serurile hialuronice, micro-masajele… Pentru că numai un ten îngrijit este pregătit pentru machiajul de nuntă.

  •  Apă și iar apă

Poți conta pe o hidratare din exterior (de ex. Hydraphase, de la brandul La Roche-Posay), dar și regimul hidric este important. Apa tensionează pielea și diminuează ridurile mimice. Și, dacă nu ai dormit suficient, folosește gelul împotriva cercurilor întunecate de sub ochi, de la Collistar. Înainte de a aplica machiajul de nuntă, pregătește bine terenul.

  •  Asigură baza

Este foarte important ca machiajul de nuntă să reziste întreaga zi. De aceeea, asigură-te că ai o bază de calitate. The Mattifier, de la Estée Lauder fixează bine machiajul și, în plus, are un efect de matifiere.

  •  Machiajul mătăsos
Apoi îți trebuie machiaj. Unul care să dea tenului o culoare uniformă și un aspect catifelat. Cum ar fi Flawless Satin, de la Sensai, care răsfață tenul cu mătase și cu SPF 20. Apropo, încearcă nuanța corectă până o nimerești, dar așteaptă cu cumpărarea încă o jumătate de oră, ca să fii sigură că îți vine bine.
 
  •  Tenul strălucitor

Când folosești pudra, nu uita nici de ajutoarele de nădejde - iluminatorul și bronzerul. Un bronzer mai închis înlocuiește foarte bine fardul de obraz, iar tușele de iluminator sub ochi și în colțurile interioare ale acestora dau strălucire privirii. Anul acesta iluminatorul este un articol de nelipsit la machiajul de nuntă. Îți lipsește din arsenal? Pentru Bonnie – Lou Manizer, de la theBalm bag mâna în foc.

  •  Privirea captivantă
Fardul de ochi „nude“ este cool, dar poți încerca și roz, mov sau auriu. Paletele Maybelline, inspirate de Gigi Hadid, oferă tonuri mate și sclipitoare. Cu ele ai machiajul gata, cât ai clipi. Pentru o privire mai pătrunzătoare, apelează la tușul de ochi de la Lancôme. Iar, la final, rimelul, eventual unul rezistent la apă, cum ar fi emblematicul 2000 Calorie, de la Max Factor. Ca să poți plânge de fericire fără grijă 😊
 
machiajul ochilor
 
  •  Buzele ca pictate

Ai nevoie de un ruj nutritiv și rezistent. Poți alege nuanțe „nude“ sau un zmeuriu, care să învioreze un machiaj de mireasă mai discret. La final, nu uita de fixatorul de ruj – cel de la Yves Saint Laurent lasă buzele mate și frumoase. Mai rămâne doar să spui... DA.