Vichy Idéalia Skin Sleep – frumusetea descoperita de mine!

"O piele perfectă chiar și după un somn neliniștit” - acest lucru îți promite noul produs Vichy Idéalia Skin Sleep. Cu toții trecem prin asta - nopți târzii, lipsa somnului sau neodihnă - iar unii dintre noi au aceste probleme aproape în fiecare zi, alții doar din când în când. Pielea noastră uneori se reface destul de greu după o astfel de noapte, deoarece regenerarea nu mai are loc într-un mod normal, ca după o noapte de odihnă. Consecințele sunt următoarele: piele obosită, lipsită de vitalitate, cearcăne în jurul ochilor, pete de culoare apărute pe față, riduri tot mai vizibile... Pentru a scăpa de aceste inconveniente este necesar să avem un stil de viață cât mai adecvat, să dormim așa cum este indicat 8 ore pe zi (dar acest lucru este foarte complex și uneori greu de indeplinit). Sau... poți beneficia de o cremă care să îți ofere șansa de a avea o piele perfectă în ciuda neodihnei - Vichy Idéalia Skin Sleep.

Vichy

Da, este adevărat!

Trebuie să recunosc că îmi pierdusem speranța în ceea ce privește revitalizarea pielii, însă atunci când am aflat despre această cremă, m-am gândit că dacă ar exista așa ceva atunci cu siguranță ar fi un miracol al frumuseții. Tocmai de aceea am încercat-o imediat. Trebuie să menționez că această cremă acționează într-un mod uimitor, a depășit cu totul așteptările mele!

Vichy Idéalia Skin Sleep îți oferă șansa de a observa diferența începând cu dimineața următoare. Utilizarea acestei creme reprezintă o experiență care trebuie încercată în fiecare seară înainte de culcare. Produsul are o culoare roz plăcută, mirosul este minunat (și discret), textura este asemănatoare cu cea a unui gel, ce se absoarbe ușor în piele. După aplicarea cremei, pielea rămâne catifelată și plăcută la atingere.

Iar dimineața? Vei fi surprins încă de la prima utilizare când vei observa diferența imediat. Imaginează-ți cum este după două săptămâni. Chiar după prima aplicare, dimineața pielea ta va fi revitalizată (în ciuda faptului că pe timpul nopții nu ai dormit decât 4 sau 5 ore). Are o culoaore placută roz și textura este delicată. După două săptămâni de la utilizare, vei putea observa că pielea este radiantă și că structura ei s-a schimbat vizibil: dispar treptat porii dilatați și ridurile fine, pielea prezintă o culoare uniformă, este catifelată, sănatoasă și plăcută la atingere. La prima vedere se observă un ten odihnit, proaspăt și tânăr. Așadar efectele sunt minunate, cum nu mi-aș fi putut imagina vreodată.

Ei bine, crema Vichy Idéalia Skin Sleep este minunată, am recomandat-o tuturor prietenilor mei, astfel că ți-o recomand și ție!

 

Madalina