Vă luptați cu acneea? Încercați un tratament local!

Toți cunoaștem această senzație – mergeți la culcare cu un ten fără cusur, iar dimineața vă treziți cu un coș enervant. Însă, cu tratamentele locale împotriva acneei, vă veți putea lua rămas bun de la orice coș. Nu vă pricepeți în acest domeniu? Vă ajutăm noi!

acnee, produse pentru acnee

Tenul nostru este poros, ceea ce înseamnă că, prin pori, pielea respiră și elimină sebumul excesiv și toxinele. În cazul ideal, sebumul trece prin pori fără a cauza nicio daună. Însă, atunci când producția de sebum crește, fie din cauze hormonale (de exemplu, în timpul adolescenței, în timpul ciclului și așa mai departe), fie din cauza stresului, a poluării sau a îngrijirii incorecte, excesul de sebum se amestecă cu celulele epiteliale moarte și impuritățile. Din această cauză apare ca un fel de dop, care cauzează punctele negre sau coșurile albe.

Cum să scăpăm rapid de acnee

Chiar dacă, din când în când, vă apar câteva coșuri sau puncte negre, nu înseamnă că aveți piele problematică. De aceea, este important să tratați această problemă cu produse locale împotriva acneei cât mai eficiente.

Care sunt opțiunile dvs.?

> plasturi topici: Plasturii topici împotriva punctelor negre și plasturii regeneratori împotriva acneei reprezintă o alegere ideală pentru orice tip de ten. Prima variantă se lipește pe zonele unde apar punctele negre – pe nas, pe bărbie și pe zona T – și se lasă să acționeze un timp scurt. Suprafața acestor plasturi se usucă la aer și, astfel, captează orice impuritate, care se va îndepărta odată cu plasturele.

Plasturii regeneratori contra acneei, cum ar fi Cosrx Acne Pimple Master, se aplică direct pe coș, unde vor începe să acționeze substanțele sale active. Acestea vor diminua roșeața și tumefierea din jurul coșului, vor împiedica răspândirea altor bacterii și vor urgenta regenerarea. Cel mai bine este să îi lăsați peste noapte.

> creme și geluri locale, împotriva acneei: Aceste produse sunt un adevărat must-have, care se aplică direct pe impuritate și, astfel, facilitează regenerarea tenului. În plus, se pot folosi oricând în timpul zilei, ca un fel de tratament SOS. Ingredientele acestor creme și geluri au efecte calmante și regeneratoare, reduc sebumul și diminuează roșeața tenului. Majoritatea reușesc să minimizeze și porii, cum ar fi gelul topic împotriva acneei NeoStrata Clarify și tratamentul local cu sulf Vichy Normaderm S.O.S, astfel încât dvs. să nu mai trebuiască niciodată să luptați cu acneea.

> batoanele topice împotriva acneei: La fel ca gelurile și cremele împotriva acneei, se aplică direct pe coș, unde au efecte antibacteriene. Unele batoane conțin și pigmenți colorați, cum ar fi batonul corector pentru acnee Uriage Hyséac Bi-Stick, cu ajutorul căruia veți putea acoperi orice imperfecțiune.

> tratamente speciale: O soluție deosebit de eficientă împotriva acneei sunt tratamentele speciale și intense. De exemplu, Saffee Acne Skin minimizează porii dilatați și îndepărtează punctele negre după doar șase doze, împărțite în trei zile. Datorită acestui tratament intens, celulele epiteliale vor fi calmate, tenul va fi iluminat și, în plus, va fi hidratat. Tratamentele speciale pot fi folosite de câteva ori pe an, fie preventiv, fie ca un tratament SOS.

> măști purificatoare: O altă opțiune pentru cum să scăpați repede de coșuri constă în utilizarea ingredientelor naturale, cum ar fi cărbune activ, sulf sau argile. Acestea nu doar că luptă împotriva impurităților, ci vor îndepărta și celulele epiteliale moarte, lăsând tenul complet fin. Încercați, de exemplu, masca purificatoare pentru un ten perfect Glamglow SuperMud, cu conținut de cărbune activ, care îndepărtează și impuritățile adânci și, de asemenea, extrag toxinele din piele. În plus, se poate folosi și ca tratament topic.

> tratament intens de noapte: Cum ar fi să lăsați produsul împotriva acneei să acționeze în timp ce dormiți? Ca rezultat, dimineața vă veți trezi cu un ten calmat. Tratamentul de noapte pentru piele problematică și acneică Payot Pâte Grise L'Originale și crema topică de noapte împotriva acneei Uriage Hyséac vor curăța pielea în profunzime, vor elimina coșurile existente și vor regla sebumul excesiv. Rezultatele vor fi vizibile deja după o singură noapte!

Credeți-ne, nu merită să vă stresați cu micile impurități ale tenului, deoarece se pot rezolva de-a dreptul ușor. Este suficient doar să vă alegeți din gama noastră variată de produse pentru tratamentul local al acneei. Nu uitați să ne spuneți care produs este, din experiența dvs., cel mai eficient.