Unghii la modă în 2021: Inspirație de vară pentru unghii nemaipomenite

În curând sosește vara! Haideți să sărbătorim începutul zilelor calde într-un mod creativ și să ne inspirăm de trendurile noi pentru unghii. Acum sunt la modă unghiile cu gel trendy, cu un luciu intens, combinațiile curajoase de unghii colorate și unghiile naturale. Care stil va fi cel ales de dvs.?

lac de unghii, notino, opi

1. Inspirație de unghii roz

Nu trebuie să aveți unghii în culori țipătoare, pentru ca acestea să fie trendy. Nu degeaba se spune că mai puțin este mai mult. Nuanțele naturale, în culori neutre, cum ar fi Lady Like de la Essie Nails, se combină perfect cu accesoriile vestimentare colorate. Culorile pudrate, de piersică, roz și în nuanțele pământului și ale nisipului, nu vor lua lumina reflectoarelor nici de pe cele mai extravagante piese vestimentare ale outfit-ului dvs.

Unghiile roz pot fi obținute și cu nuanțele Timid Pink, de la NOBEA Day-to-Day sau cu Princesses Rule, de la OPI Infinite Shine. Ambele nuanțe se mândresc cu pigmenți cu suprafață tratată, care vă permit o acoperire intensă și un luciu nemaipomenit. Avantajul lacurilor de unghii cu efect de gel este faptul că acestea creează un rezultat ca de la salonul de manichiură, în confortul de acasă – fie cu ajutorul unei lămpi UV, fie fără aceasta. Pur și simplu, alegerea ideală pentru vară!

2. Nu uitați de nuanțele pastelate delicate

Chiar dacă unghiile în nuanțele pastelate sunt, de obicei, trendy mai ales primăvara, anul acesta situația este diferită. Conform trendurilor 2021, culorile cele mai la modă au devenit nuanțele de verde mentă (minty green), de roz bombon (candy pink) sau nuanțele de dude (mulberry). Pentru noi, nuanța mediteraneană numărul unu a devenit cea delicată, de liliac, a lacului de unghii cu efect de gel NOBEA Day-to-Day Soft Lilac! Ce ziceți, îl veți încerca?

3. Unghii în nuanțe marine? Da!

Toți știm că nuanțele roșii atrag cea mai multă atenție. Anul 2021 va aparține mai ales nuanței de roșu coral, cum ar fi Gaston Berry, de la Rimmel 60 Seconds By Rita Ora. Poate că încă nu aveți curaj să purtați această culoare stridentă, însă vă garantăm că aceasta va apărea peste tot în vara aceasta! O veți găsi în cocktail-urile de vară de la petreceri, în piesele vestimentare și în nuanțele rujurilor de vară. Astfel, nu ar trebui să vă lipsească nici dvs.!

4. Unghii în stil „color blocking” 2021

Vara este timpul pentru a fi extravagantă, de aceea anul acesta a intrat la modă „color blocking”, adică lăcuirea suprafețelor colorate ale unghiilor. Acest trend este prezent deja în modă și în machiaj; când este vorba de unghii, ideea este aceeași, adică de a combina culori diferite. Combinațiile preferate sunt, de exemplu, roșu și galben, albastru și verde sau nuanțele bordo cu cele galbene. Noi am ales emblematicul duo al lacurilor de unghii cu efect de gel Semilac Paris UV Hybrid, în nuanțele Burgundy Wine și Racing Car. Nu trebuie să vă temeți de această combinație, căci, conform institutului Pantone Color Institute, galbenul aprins este culoarea anului!

Cum să ne pregătim înainte de sezon

Nici cea mai frumoasă manichiură nu va fi perfectă, în cazul în care unghiile dvs. vor fi fragile și slabe, ceea ce se poate întâmpla după iarnă și primăvara rece. Din acest motiv, este o idee bună să vă răsfățați puțin unghiile cu lacul pentru întărirea unghiilor, Diamond strengthener NOBEA Nail care. Compoziția acestuia conține pulbere de diamante, care, în combinație cu restul ingredientelor, vă va întări unghiile, le va fortifica, va preveni franjurarea și, în plus, va crea un luciu irezistibil.

Pentru a vă hrăni unghiile și mai mult, încercați lacul de unghii pentru îngrijire Vitamin glow NOBEA Nail care, care poate fi folosit și pe post de bază pentru lacul de unghii. În cazul în care îl veți folosi pe post de bază pentru lacul de unghii, este de ajuns să aplicați un singur strat, însă, dacă doriți să îl folosiți de unul singur, pentru a obține un look natural, aplicați două straturi.

Sfatul nostru final?

Prelungiți-vă rezistența culorilor de pe unghii, cu lacul pentru protejarea ojei NOBEA Day-to-Day. Acest top coat universal va conferi un luciu intens, un efect de unghii gel trendy și o rezistență nemaipomenit de îndelungată a ojei.

Care este trendul dvs. preferat pentru această vară? Spuneți-ne și nouă!