Unghii frumoase vara? Încearcă un lac de lungă durată sau un lac sub formă de gel!

Știi cum e, pleci în vacanță în câteva zile și toate manichiuristele sunt ocupate? Nu contează. Poți crea și singură, acasă, unghii frumoase, de vară, relativ rapid. Trebuie doar să alegi accesoriile potrivite.

Lacuri pentru unghii

La baza unghiilor de vară stă, prin definiție, manichiura de calitate. Dacă chiar te grăbești, alege varianta uscată. Șterge lacul vechi și pilește unghiile. Pentru a nu se zdrențui, pilește-le într-un singur sens (de exemplu, numai de la stânga la dreapta), fără a le tăia. Aplică un produs pentru înmuierea cuticulelor, pe care le împingi înapoi cu un bețișor sau cu cleștele special. Asigură-te că unghiile sunt uscate și fără urme de ulei, apoi poți începe lăcuirea.

Un clasic dovedit – lacul de unghii de lungă durată

Dacă rămâi credincioasă lacurilor clasice, alege pentru vară unul „longlasting“, adică „durabil“. Rezistă garantat cel puțin 5 zile, adesea peste o săptămână. Începe cu aplicarea bazei, pentru ca straturile de culoare să dureze și mai mult, fără a colora unghiile, iar efectul să fie cât mai neted. Dacă ai unghii subțiri și deteriorate, alege o bază fortifiantă, cum ar fi tratamentul întăritor, de la Sally Hansen.

Lacuri pentru unghii

Poți încerca un lac de unghii ca bonus. De exemplu, Yves Saint Laurent La Laque Couture conține ulei hrănitor de trandafir și calciu. Chanel Le Vernis se usucă rapid, acoperă complet într-un singur strat, rezistența sa unică datorindu-se conținutului de rășini. Și Dermacol 5 Day Stay, cu efect de gel te ajută să obții unghii cu un look luxos. Iar, dacă nu ai răbdare să se usuce lacul, te ajută un accelerator de uscare: o alegere excelentă este Catrice Super Dry Gloss sau Rapid Dry de la Dermacol.

O versiune mai rezistentă - fermecătorul lac sub formă de gel

Dacă pleci pentru mai mult de o săptămână și știi că te așteaptă un program sportiv și dinamic, cu alte cuvinte solicitant pentru unghii, recomand un lac sub formă de gel. Eu una îl folosesc tot anul - în calitate de mămică ocupată, apreciez orice rutină de frumusețe care nu cere prea mult timp și efort. Iar lacul sub formă de gel e floare la ureche.
Nu, nu este nevoie să cumperi o lampă „cuptor“, multe lacuri sub formă de gel nu au nevoie de așa ceva. Care dintre acestea? Nutriție cu vitamina E și o rezistență de două săptămâni oferă, de exemplu, Astor Perfect Stay Gel Color, dar încearcă și Rimmel Super Gel sau Sally Hansen Miracle Gel. Nu uita de gelul top coat, care fixează lacul.

Unghii de vară Crazy

Fiindcă vara este puțin „crazy“, poți încerca să-ți decorezi singură unghiile, cât mai luxos și mai avangardist. Ce zici de un efect de oglindă, de la Catrice Lux Chrome sau de un look holografic, cu Catrice Spectra Light! OPI oferă o nouă colecție inspirată din filmul muzical Grease: OPI Grease. În cazul în care chiar nu ai timp, încearcă măcar una dintre noutățile din categoria lac cu uscare rapidă: Rimmel 60 seconds Flip Flop. Pur și simplu, îl aplici și poți pleca la piscină, la bar sau la un adevărat party de vară!