Un păr perfect îngrijit? Doar cu produsele de styling potrivite

Visați la onduleuri nebunatice, de o strălucire divină, dar părul dvs. este mat și drept ca o riglă? Tânjiți după un păr drept, irezistibil de neted și de mătăsos, dar eforturile dvs. au ca rezultat un „ciufulici” haotic? Așa-i că sună cunoscut? Cel mai probabil nu ați găsit încă produsele de styling potrivite. Noi știm ce produse de îngrijire sunt cele mai bune pentru păr!

Eliberați-vă părul de sub straturile multiple: ser, geluri, lacuri sau spume fixatoare și realizați look-ul mult visat, cu ajutorul unui singur produs multifuncțional. Știm care dintre acestea ușurează pieptănarea, care modelează bucle de plajă și care netezește părul rebel.

produse cosmetice, Notino, păr

Care este utilitatea sprayului de păr multifuncțional?

Sprayul multifuncțional este foarte util, atunci când vi se pare complicat să vă tratați părul cu mai multe produse și preferați o îngrijire „all in one“. Se aplică de obicei pe părul umed sau uscat. O singură aplicare și părul dvs. obține tot ce are nevoie, de la hidratarea și regenerarea cuticulelor părului, până la protecția termică.

Îngrijirea multiplă a părului vopsit

Dacă vă vopsiți părul în mod regulat, veți aprecia sprayul multifuncțional lejer L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol. Conferă părului hidratare, strălucire și netezime. În plus, îl protejează împotriva electrizării și până la temperatura de 230 °C.

Revitalizarea părului deteriorat

O atenție deosebită merită și părul foarte deteriorat, pentru care o „terapie“ intensă, cu o doză generoasă de proteine, este deosebit de benefică. L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein este super proteinizat și redă părului vitalitatea. În plus, reîntregește vârfurile despicate și regenerează firul de păr în întregime.

Ce ne facem cu un păr deshidratat și rebel?

Dacă aveți un păr rebel și electrizat, probabil că ați încercat să-l disciplinați cu fixativ, rezultatul fiind o deshidratare și mai intensă. În locul fixativului, încercați spray-ul nutritiv cu efect de netezire Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, cu efect antistatic.

Părul sănătos merită o vacanță

Chiar și părul care arată excelent fără tratamente complicate trebuie îngrijit din când în când. Încercați sprayul hidratant Biolage Essentials All-In-One, cu aroma de vacanță a nucii de cocos - și veți vedea cum vă răsplătește cu o strălucire superbă.

Când volumul este sublim, dar lipsește cu desăvârșire

În pofida tuturor eforturilor dvs. de a crea volum, părul arată tot pleoștit și fără viață? Ajutați-l cu îngrijirea multifuncțională cu fixare ușoară Shu Uemura Wonder Worker, care îl „ridică“ de la rădăcini.

Neted și irezistibil

Gata cu problemele părului care, la prima picătură de ploaie, se electrizează instantaneu într-un afro de nepieptănat! Cu serul Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish, cu efect durabil de netezire, puteți spune adio electrizării.

Frumusețea părului ondulat

Știați că onduleurile pot fi evidențiate și netezite simultan? Încercați balsamul special cu efect de netezire Wella Professionals Eimi Flowing Form, cu fixare ușoară. Păstrează suplețea onduleurilor, disciplinează fibrele de păr rebele și previne electrizarea acestora.

Păstrați textura naturală

Sperăm că nu vă este rușine cu textura distinctivă a părului dvs. și, în loc să o suprimați, încercați să o puneți în valoare. La urma urmei, naturalețea este tendința principală a acestui an! Evidențiați-vă buclele sau cârlionții cu sprayul John Frieda Frizz Ease Dream Curls, îmbogățit cu magneziu și ulei abisinian nutritiv.

Ca de la plajă

Onduleurile care vă fac să arătați ca proaspăt întoarsă de la plajă rămân și anul acesta în tendințe. Creați-le cu ajutorul sprayului „sare de mare“ Wella Professionals Eimi Ocean Spritz, cu fixare ușoară.