Ultimul Elle Brunch a fost găzduit de Notino în Promenada Mall!

Te invităm să descoperi garderoba aromelor tale preferate și să afli cum s-a desfășurat evenimentul care ne-a încântat simțurile olfactive!

Cel mai mare Elle Brunch, Ultimul Elle Brunch a fost găzduit de Notino, Elle Brunch din Promenada Mall

Magazinul nostru Notino, din Promenada Mall a fost gazda evenimentului Elle Brunch de zilele trecute. Deschis în februarie 2018, magazinul nostru a avut peste 32.000 de vizitatori într-un timp record, care fie și-au ridicat comenzile sau au descoperit cele mai noi trend-uri de beauty și de asemenea cele mai frumoase parfumuri. Deci, dacă încă nu ai vizitat magazinul nostru din Promenada Mall, e timpul să o faci!

Elle Brunchul de la Notino, Cel mai mare Elle Brunch, Promenada Mall a găzduit evenimentul Elle Brunch

 

Una dintre temele principale a acestui subiect a fost rebranding-ul companiei notino.ro. Toamna aceasta Aoro a devenit Notino, un brand internațional care îți pune la dispoziție o gamă largă de produse cosmetice și parfumuri de cea mai bună calitate la cele mai bune prețuri. Notino este cel mai mare magazin online de parfumuri și produse cosmetice din Europa. Dacă doriți să aflați mai multe despre noi vă rugăm să accesați link-ul următor.

Cel mai mare eveniment Elle Brunch, Notino a găzduit Elle Brunch, Ultimul Elle Brunch a fost în Promenada Mall

În colaborare cu Elle și L'Oréal, Notino a găsit momentul potrivit pentru a introduce lansarea noului parfum Yes I am de la Cacharel, apărut pe piață în primăvara anului 2018. Un parfum care reprezintă esența pură a femeilor curajoase și independente, oricând pregătite să se impună. Designul deosebit al sticlei este inspirat de cel mai iubit produs cosmetic de către femei, adică rujul. Aroma în sine te provoacă să-l testezi și să-ți descoperi starea de spirit în care ți se potrivește. Vino în magazin să descoperi și tu notele de zmeură ale parfumului Yes I am!

Promenada Mall a găzduit Elle Brunch, Ultimul Elle Brunch a fost în Notino, Cel mai mare eveniment Elle Brunch

Evenimentul ELLE Brunch & Notino x Cacharel a avut loc în ziua de joi, 04 octombrie, și a durat aproximativ două ore, confirmând colaborarea de succes dintre aceste branduri. Prezența la eveniment fiind pe măsură cu mai mult de peste 60 de invitați pasionați de beauty care s-au bucurat de toate produsele aflate în magazinul nostru dar și de noul parfum oferit Yes I am! În cadrul acestui eveniment au participat reprezentanți Mass Media, bloggeri, influenceri cât și partenerii noștri de la L'Oréal România și ELLE. Aceștia au avut și surpriza de a primi cadouri cu produse de la L'Oréal și Notino.

Cât mai curând veți afla mai multe despre felul în care influenceri noștri s-au bucurat de acest eveniment, urmărind blogul nostru!