Tutorial: Secretele unui machiaj perfect pentru Valentine‘s Day

machiaj de valentin

Lasă-te inspirată de machiajul de Valentine’s Day al bloggeriței noastre Jana! Am pregătit pentru tine acest îndrumar pentru un machiaj romantic simplu și de efect, datorită căruia te vei simți ca o adevărată regină. Vrei o veste și mai bună? Acest look feeric se poate obține folosind numai opt produse de bază.

Machiajul de Valentine‘s Day pas cu pas

Atmosfera romantică oferă ocazia ideală pentru a te îndrăgosti de un nou look perfect, nu numai pentru un date, ci și la o seară cu prietenele.

machiaj de ziua indragostitilor

Pe toată suprafața pleoapei, aplică baza pentru fardul de ochi de la Pierre René, ca să scoți mai mult în evidență culoarea fardului de pleoape și pentru a-i prelungi rezistența. Estompează cu aplicatorul sau cu degetul.

valentynsky makeup tutorial step

Pe pleoapa mobilă, folosește nuanța roz deschis cu accente metalice, din paleta Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals. Folosind o perie mare și rotundă, aplică o culoare mată, de un roz mediu, în cuta ochiului. Cu ajutorul unei perii rotunde mai mici, aplică o nuanță roz închis în colțul interior și în cuta ochiului.
 
valentynsky makeup tutorial step
 

În centrul pleoapei mobile, punctează atent cu degetul puțină bază pentru sclipici, după care aplici cu o perie plată sclipiciul BelláPierre Cosmetic Glitter, în nuanța Light Pink.

valentynsky makeup tutorial step

Folosind tușul lichid de ochi theBalm Schwing, începi să trasezi un contur de grosime mijlocie. Îndată ce baza este pregătită, poți extinde capătul conturului până la lungimea dorită.

valentynsky makeup tutorial step

Dacă vei întuneca încă puțin colțul interior și cel exterior cu un roz mai închis, vei pune și mai mult în evidență elegantul contur de jos al ochiului.
 
valentynsky makeup tutorial step
 
Pentru o privire și mai seducătoare, poți folosi gene false, dar acest pas este complet la latitudinea ta. Ajunge și dacă doar aplici mai multe straturi de rimel. Genele folosite în acest îndrumar se numesc Studio Effects și sunt de la Ardell.
 
valentynsky makeup tutorial step
 

Rujul perfect este cel într-o romantică nuanță de roz. Machiajul deschis al ochilor permite un roz mai intens, ca rujul lichid de la Dermacol Matte Mania, în nuanța 24. Dacă folosești o nuanță mai deschisă, obții un delicios look feciorelnic.

valentynsky makeup tutorial step

La final, nu uita de blush-ul bronzant roz pal, de la Artdeco Paradise Island și machiajul romantic e gata!

look de sf valentin

ma vie parfum