Tutorial pentru machiajul de Halloween: Femeia pisică și mireasa moartă

Halloween, Machiaj de Halloween, Notino

Halloween bate la ușă. Și, odată cu el, dovlecii scobiți, decorațiile înfricoșătoare și costumele fanteziste. Pentru ca deghizarea dvs. să pară cu adevărat misterioasă și magică, pe fondul toamnei sumbre și al luminilor clipind din dovlecii scobiți, nu subestimați un machiaj tematic adecvat. Iar, dacă nu sunteți adepta machiajelor complicate, dar vreți totuși să străluciți de Halloween, inspirați-vă din tutorialele noastre pentru machiajul de Halloween. Un machiaj simplu de Halloween, în stil Catwoman sau mireasa moartă, se poate realiza fără probleme, în câteva minute.

Tutorial pentru machiajul Catwoman

În cazul în care costumele înspăimântătoare și sângeroase nu sunt în stilul dvs. și preferați să păreți cât mai feminină, chiar și de Halloween, încercați un look de femeie pisică sau Catwoman.

Conturarea ochilor de pisică

Baza acestui look sexy sunt ochii magnetici, de pisică. Cu creionul de ochi tip cariocă L’Oréal Paris Superliner, chiar și începătorii pot trasa ușor linii continue și precise. Nuanța de negru este foarte saturată și puteți conta pe ea, rezistă cu adevărat mult timp. Trasați o linie groasă, în formă de aripă, pe conturul întregului ochi. Pentru un efect și mai impresionant, adăugați detalii fine pe linia pleoapei de jos. Cu rimelul prelungitor Unlimited, dați privirii dvs. pisicești o nouă dimensiune. Rimelul conferă profunzime privirii și lasă genele mai lungi, perfect separate și cu un volum mai mare. Ochii de pisică machiați în acest stil par mai mari și mai migdalați. Iar, când priviți printre gene, efectul este deosebit de sexy.

Buze întunecate și sclipitoare

Profitați de faptul că, de Halloween, puteți da frâu liber imaginației și în ce privește machiajul. Cu ajutorul dermatografelor negre de tip gel Super Liner GelMATIC, colorați buzele într-o nuanță la fel de intensă ca și cea a ochilor. Pentru un zâmbet și mai senzual, apelați la un luciu de buze sclipitor.

O coadă wow

Având în vedere machiajul foarte intens, este de preferat ca, pentru deghizarea Catwoman, să alegeți o coafură simplă. Dacă aveți părul lung, este suficientă o coadă de cal (pony tail), cu vârfurile colorate cu unul sau mai multe spray-uri de păr Colorista.

Costum negru sexy

Outfit-ul poate fi compus din haine pe care, probabil, le aveți deja: colanți negri (ideal cu efect de piele artificială), un top negru mulat și cizme lucioase cu toc. Transformarea în femeie pisică durează doar câteva minute și, cu toate acestea, machiajul Catwoman este foarte feminin, sexy și original. Miaaau!

Halloween, Machiaj de Halloween, Notino

Tutorial de machiaj ghost bride

Dacă vă plac temele înfricoșătoare, dar, în același timp, preferați un machiaj mai natural, costumul gen mireasă moartă (sau ghost bride) este soluția ideală. Surprindeți-vă prietenii cu acest machiaj de Halloween incredibil de simplu, dar cu efect înfricoșător.

Chipul cu ten cadaveric

Începeți prin a crea pe ten acea nuanță foarte deschisă, cu adevărat „cadaverică“ sau de un alb de porțelan. Vă ajută corectorul Infaillible More Than Concealer, care, în plus, camuflează și eventualele imperfecțiuni. Vă recomandăm să alegeți o nuanță cu două tonuri mai deschisă decât cea pe care o folosiți de obicei.

Ochi natural de supranaturali

Pentru ca ochii să iasă cât mai mult în evidență, alegeți farduri în nuanțe deschise. Din gama de umbre monocolor L’Oréal Paris Color Queen puteți alege, practic, orice nuanță. Toate sunt naturale, discrete și, astfel, perfecte pentru acest look. Machiajul palid al ochilor permite maximizarea impresiei pe care o lasă buzele. Niciun machiaj nu poate omite sprâncenele, iar acesta cu atât mai puțin. Sprâncenele înrămează chipul, determină expresia feței, ba chiar o pot modifica complet. Folosirea gelului de sprâncene cu efect de lungă durată Unbelieva Brow pe un ten super alb intensifică profunzimea privirii și subliniază frumusețea ochilor.

Buze roșii ca sângele

Acum trecem la cea mai importantă parte a acestui machiaj de Halloween: buzele. Rujul mat lichid Rouge Signature Parisian Sunset (în nuanța 130 I Amaze) dă buzelor exact nuanța de roșu sângeriu ideală pentru acest look. Aplicați o cantitate mai mare de ruj pe buze, apoi întindeți-l puțin și pe un obraz, cu spatele mâinii sau cu o pânză, pentru a obține chipul cadaveric din filmele de groază.

Toată în alb

Cât privește ținuta, ideal ar fi ca nevasta moartă să poarte o rochie de mireasă albă și un voal. Ar fi ideal dacă ați găsi o rochie veche, ultra demodată, ideală pentru acest concept. Vă puteți completa atmosfera outfit-ului cu mănuși albe, lungi!

Nu uitați de ritualul de demachiere

Având în vedere că machiajul de Halloween face parte dintre cele mai pronunțate, nu trebuie să uităm să-l demachiem cum se cuvine. Cu demachiantul delicat, dar eficient L’Oréal Paris Gentle demachiați perfect ochii și buzele sensibile. Acum ne credeți că machiajul de Halloween nu este complicat? Pentru și mai multă inspirație, alte look-uri de Halloween și produse pentru machiajul de Halloween, consultați pagina noastră specială Halloween. Distracție maximă - și speriați(-vă) în stil mare.