Tutorial: Machiaj de Revelion

machiaj pentru revelion

Acum, că suntem în perioada sărbătorilor, ne străduim să arătăm superbe, mai ales în noaptea de Revelion. Cu siguranță ți-ai găsit deja ținuta perfectă pentru noaptea dintre ani, dar oare știi cum să obții și un machiaj pe măsură? De aceea, am decis să venim în ajutorul petrecărețelor cu un tutorial pentru un machiaj simplu de realizat, dar foarte de efect. Iar în acest sens, ne vom concentra pe machiajul ochilor, care este și va fi mereu o provocare. 
 

machiaj

Începe cu o bază pentru fardul de pleoape!
 
Pentru un machiaj al ochilor rezistent, aplică mai întâi de un primer care va prelungi rezistența fardului de pleoape, indiferent de textura sa. Ba mai mult, ai nevoie de o bază care să estompeze imperfecțiunile și să uniformizeze nuanța pielii.
Recomandarea noastră: Artdeco Eye Shadow Base
 

machiaj de revelion

Conturează zonele mai pronunțate

Un contur realizat corect va contribui semnificativ la rezultatul final, conferindu-i privirii o doză de mister și chiar făcând ochii să pară mai mari. Poți realiza conturul cu un fard în tonuri maro, aplicat pe pleoapa imobilă.
Recomandarea noastră: Artdeco Most Wanted.

Știm că nu pentru toată lumea sărbătorile sunt odihnitoare. Așa că nu ezita să folosești și un highlighter care ar trebui să ascundă cu succes semnele de oboseală și să-ți lumineze zona ochilor. 

paleta artdeco

paleta pentru conturul fetei

conturul fetei

Alege un fard de ochi de culoare roz

Nu ai cum da greș cu un fard de culoare roz, deoarece se potrivește oricui, indiferent de vârstă. Dar ca să alegi un fard bun, verifică să fie foarte pigmentat. Cum poți face asta? Testează-l mai întâi pe mână, culoarea pe paleta este de regulă cu câteva nuanțe mai închisă decât cea de pe piele.
Recomandarea noastră: fardurile de ochi cu aplicator de la Makeup Revolution

paletă farduri de ochi

fard de ochi roz

Ochi de pisică? Ajutorul tău e banda adezivă.

Hai să-ți arătăm un șiretlic care funcționează mereu: marchează pliul ochiului folosind o bandă adezivă delicată cu pielea. Aplică banda între punctul lacrimal și colțul extern al ochiului. Apoi trasează linia folosind un tuș sau un creion dermatograf. Rezultatul e unul scontat. Pentru acest tutorial, noi am folosit eyeliner-ul gel L'Oreal Paris Super Liner, cu o rezistență de până la 24 de ore.
La final, aplică rimelul preferat și ești gata de petrecerea de Revelion. 

Cu plăcere!

eyeliner gel

ochi de pisica folosind banda adeziva

aplicarea rimelului

machiajul ochilor

 

aoro logo

Text realizat de: Alina, redactor Aoro