Tutorial: Coafuri ușoare pentru bal 2020

Influencer-ul Misha ne-a arătat o coafură superbă și, mai ales, ușor de realizat, cu care faceți furori la orice party. Dacă aveți părul lung, puteți apela la coafura festivă creată de ea, nu doar la party, ci și la bal, la premieră sau la aniversare.

Coafuri trendy, Notino și produse cosmetice

Coafurile de bal nu necesită neapărat ore lungi de pregătire și expertiza unor stiliști profesioniști. Coafurile de gală din acest an sunt simple, lejere și naturale, dar au stil și eleganță. Misha noastră ne va arăta exact acest tip de coafură. Avantajul său principal? O puteți realiza complet, de la A la Z, în doar 25 de minute!

Coafură ușoară pentru bal, pas cu pas

Pasul 1: O bază fermă
- Pulverizați pe toată lungimea părului serul Goldwell StyleSign Just Smooth, care îl protejează termic și garantează că părul dvs. va fi perfect neted, chiar și într-un mediu umed.

Pasul 2: Onduleuri romantice
- Încălziți placa de întins părul la temperatura adecvată părului dvs. și, cu marginile rotunjite ale plăcilor, creați bucle. Alegeți șuvițe mai groase și presați-le între plăci, la aprox. 7 cm de scalp. Înfășurați restul șuviței în jurul plăcii și glisați aparatul, cu un gest continuu, până la vârfuri. Repetați procedeul, șuviță cu șuviță, până când obțineți onduleurile romantice pentru o coafură de bal. Dacă încă nu aveți placă, vă recomandăm BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect, cu suprafață Diamond Ceramic, care distribuie uniform căldura, evitând uscarea și solicitarea în exces a părului.

Pasul 3: Cosițe împletite în stil franțuzesc
- Pieptănați cu atenție șuvițele ondulate, cu peria rotundă BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse cu suprafață ceramică și începeți să le împletiți în coadă, cât mai departe de frunte. Apoi înfășurați cosița în jurul capului (încercați să împletiți tot părul) și fixați-i capătul în față, cu agrafe, astfel încât cele două părți să se îmbine perfect.

Pasul 4: Un final ferm -
Fixați cosița rezultată folosind sprayul Goldwell StyleSign Perfect Hold, care amplifică volumul coafurii fără efect lipicios, iar a doua zi, părul este foarte ușor de pieptănat.

Finisarea perfectă a unui look festiv

Pentru a sublinia frumusețea coafurii de bal, alegeți o pereche de cercei statement și un machiaj din care să nu lipsească rujul roșu. Misha recomandă Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, pentru pigmentarea intensă și finisajul său satinat. Cele mai îndrăznețe pot opta pentru un ruj în nuanța anului, adică albastru clasic (mai precis Pantone 19–4052 Classic Blue), cu care nu dați greș, dar sigur veți face impresie.