Cum păstrați părul sub control cu ​​TONI&GUY

TONI&GUY Prep

Un păr sănătos este coroana frumuseții fiecărei femei, iar coafura este coroana ținutei noastre. Iarna, când ne înfofolim în paltoane cu gulere mari, în căciuli și fulare, luptăm mai mult ca oricând cu părul electrizat. Părul zburător și electrizat nu este cauzat de contactul cu hainele, ci mai ales de efectul de uscare al frigului. S-a cam terminat cu gerul, așa că vă venim în ajutor cu sfaturi pentru a favoriza refacerea părului după sezonul rece.

1. Atenție cu styling-ul fierbinte
 
Primul pas spre succes este să nu suprasolicitați părul. Prin urmare, nu spălați, nu uscați, nu ondulați și nu întindeți părul zilnic. Aerul cald usucă și deteriorează părul. În cazul în care chiar nu vă puteți lipsi de aparatele electrice, cel puțin asigurați părului o protecție adecvată. Înainte de un hair styling fierbinte, tratați părul cu TONI&GUY Prep Heat Protection Mist - spray pentru protecție termică, protejează împotriva deteriorării și adaugă moliciune și maleabilitate pentru coafarea ulterioară. Înainte de uscare prin suflare, se aplică pe părul ud, se usucă părul cu un prosop și se pieptănă. Aplicați din nou pe părul uscat, înainte de netezire sau de ondulare. 
 
spray protector pentru îngrijirea părului expus la căldură
 
 
2. Pieptănarea corectă
 
Adesea selectăm pieptenul incorect. În lupta împotriva electrizării părului sunt cele mai bune periile cu peri naturali. Este de asemenea important să nu periați părul ud. Lăsați-l mai întâi să se usuce puțin, ca nu cumva să smulgeți jumătate și să rupeți cealaltă jumătate.
 
3. Hidratarea
 
Părul uscat are nevoie de hidratare, care este oferită de noua linie de produse de netezire TONI&GUY pentru păr uscat. O coafură perfectă începe cu spălarea, așa că folosiți mai întâi șamponul de netezire pentru păr uscat, de la brandul TONI&GUY, care hidratează și elimină delicat murdăria și resturile de produse de coafat. Datorită acestuia, părul va fi hrănit în mod corespunzător și va fi ușor de stăpânit, iar coafatul devine floare la ureche. Pentru rezultate optime, utilizați-l împreună cu balsamul TONI&GUY din aceeași serie.
 
sampon pentru par uscat
 
4. Fixarea finală
 
Ca să fiți siguri că părul rămâne așa cum l-ați periat dimineața, apelați la o fixare perfectă. Ideal este fixativul cu fixare medie TONI&GUY Casual. Acesta asigură fixarea tradițională, cu elasticitate naturală și un păr plăcut la atingere.
 
 
 
aoro logo
 
Text realizat de: Mihai, redactor Aoro