Topul spumelor demachiante pentru ten

Credeți că spuma pentru curățarea tenului este potrivită pentru un ten gras sau mixt, dar ar putea deshidrata un ten uscat sau sensibil? Nici vorbă. Acum există atâtea tipuri de spume pentru curățarea tenului, încât sigur veți găsi una „a dvs.” Unele atenuează roșeața, altele se ocupă de acnee, iar alte spume de curățare hidratează tenul în profunzime. Pentru a nu vă ameți cu prea multe opțiuni, am ales pentru dvs. doar recenziile celor mai bune dintre toate.

spume de curățare pentru ten

Avantajele spumelor demachiante pentru față

• Hidratează tenul în profunzime, îl rafinează, îl calmează, îl regenerează și îl iluminează.
• Sunt atât de ușoare, încât nu împovărează nici tenul gras sau mixt.
• În plus, sunt cu adevărat delicate, putând fi folosite și în cazul unui ten foarte sensibil și predispus la acnee.
• Spumele demachiante 2 în 1 eliberează tenul de impurități, de machiaj și de sebumul în exces.

Recenziile celor mai bune spume demachiante pentru ten

Acum, că v-ați familiarizat cu avantajele curățării tenului cu spumă, nu vă rămâne decât să o alegeți pe cea mai bună. Credem că următoarele recenzii ale celor mai bune spume de curățare vă vor ușura alegerea.

Estée Lauder Advanced Night

Am primit pentru testare spuma de curățare pentru ten Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam. După cum sugerează și numele, se folosește în cadrul rutinei de seară. Cred însă că aș putea s-o folosesc și dimineața, deoarece contractă bine porii și întinde pielea. De subliniat că nu usucă deloc – o recomand fără ezitare, pentru orice tip de ten.

O folosesc la demachiere ca al doilea pas, imediat după laptele demachiant. Masajul cu mișcări circulare creează microspuma promisă. Pregătește perfect tenul pentru îngrijirea ulterioară și, în plus, miroase minunat a plante. Mă face să mă simt ca într-un centru spa de lux.
Suzana C.

NeoStrata Resurface

Folosesc spuma pentru curățarea profundă a tenului NeoStrata Resurface de câteva săptămâni și deja observ o îmbunătățire a structurii tenului meu. Este mai neted, iar porii sunt vizibil mai mici. Spuma este plăcută pe față, se spală ușor și nu usucă deloc. Un produs excelent pentru tenul mixt acneic. 🙂
Natalia D.

La Roche-Posay Physiologique

Folosesc spuma de apă La Roche-Posay Physiologique dimineața, pentru a elimina impuritățile depuse pe piele în timpul nopții, și seara, pentru a finaliza demachierea. După aplicare, fața este fină și strălucitoare. Spuma miroase plăcut, nu conține alcool, iar, datorită conținutului de apă termală, revitalizează tenul, fără a-l tensiona. Este destinată mai ales unui ten sensibil și, deși nu e cazul meu, sunt mulțumită.
Veronica B.

Filorga Cleansers

Spuma de curățare pentru față Filorga Cleansers are o consistență foarte fină. Nu aș descrie-o ca fiind „bogată”, dar curăță perfect. Nu îndepărtează chiar orice tip de fard, nici nu mă așteptam la așa ceva, dar, ca al doilea pas în rutina de îngrijire a pielii, este excelentă.
Ana C.

Shiseido Generic Skincare Deep Cleansing Foam

Pentru mine, produsele de îngrijire a tenului de la Shiseido sunt printre cele mai bune de pe piață, iar spuma de curățare Shiseido Generic Skincare Deep Cleansing Foam o confirmă. Am tenul sensibil și gras, cu tendință spre luciu. Caut de mult timp un produs de curățare adecvat, și acum l-am găsit! Este foarte fină, nu irită și nu usucă.

Curăță cu adevărat în profunzime – de la prima utilizare, tenul este mai fin la atingere, iar porii sunt contractați. După câteva săptămâni de folosire a spumei dimineața și seara, tenul meu s-a ameliorat substanțial – porii dilatați au dispărut, este mai puțin gras, nu lucește și este uniform. Folosirea spumei este foarte plăcută, se clătește bine, nu dă usturimi și, cel mai important, este economică: o cantitate mică este suficientă. Prețul este puțin mai mare – dar rezistă mult timp.
Martina J.

Institut Esthederm Osmoclean Pure Cleansing Foam

Spuma de curățare și demachiere Institut Esthederm Osmoclean Pure Cleansing Foam mi-a împlinit toate așteptările. Folosesc spuma seara, ca al doilea pas în rutina mea de demachiere - și am numai cuvinte de laudă. Degresează frumos pielea, chiar și după un demachiant uleios, și o curăță foarte delicat. Nu simt pielea tensionată și nici mâncărimi. Tenul este hidratat și fără scuame uscate. Doar pentru curățarea zonei sensibile a ochilor nu aș recomanda-o, acolo ar fi de preferat un demachiant foarte delicat.
Suzana K.

Saffee Acne Skin

Curățarea temeinică a tenului este esențială pentru mine. Sunt de mult timp adeptul demachierii în două faze, iar spumele de curățare sunt preferatele mele în al doilea pas al acestei rutine. Sunt deja la al doilea flacon de Saffee Acne Skin, o spumă de curățare pentru ten problematic, pe care o recomand din toată inima. Este fină ca un nor, dar curăță bine, fără să dea senzații de tensiune sau mâncărimi. După folosire, tenul este frumos, moale și mat - perfect pregătit pentru aplicarea ulterioară a produselor cosmetice de îngrijire.
Andrei K.

Darphin Intral

Pentru mine, baza îngrijirii tenului este curățarea. Dimineața sau seara, nu contează, important este ca tenul să fie perfect curat, pentru a se putea odihni și a beneficia de nutriție. Darphin este un brand excelent, cu tradiție, dar, până acum, am încercat doar crema, așa că eram curios. Darphin Intral este super. Nu irită deloc, ceea ce mă bucură, întrucât unele produse similare curăță bine, dar dau senzații de arsură sau înroșesc pielea. În plus, conține mușețel, cu efecte calmante și hidratante. O recomand cu siguranță!
Radu S.

Marele nostru test al spumelor de curățare pentru față a ajuns la final. Știți deja cu care vă veți răsfăța tenul?