TOP 5 produse pentru creșterea părului

Tocmai ți-ai tuns părul deteriorat de soarele verii și nu-ți place noul stil? Sau te-ai plictisit de părul scurt și ai dori să schimbi stilul în sezonul următor? Fiecare dintre noi are propriul ciclu de creștere a părului, iar toamna părul crește mai încet. Dar nu dispera. Există câteva trucuri simple și naturale, datorită cărora părul crește mai rapid.
Nu e cazul să te stresezi. La urma urmei, părul crește întotdeauna. Iar stresul nu ajută la creșterea părului, ba din contra. Dacă parcurgi lista noastră de secrete pentru creșterea naturală a părului și încerci cele mai bune produse pentru creșterea părului, îți vei redobândi în cel mai scurt timp pletele bogate pe care le dorești.

Trucuri pentru creșterea naturală a părului

Ți se pare că facilitarea creșterii părului este complicată? De fapt, aceasta se bazează pe o combinație de pași simpli, pe care-i poți efectua ușor, chiar la tine acasă. În spatele creșterii rapide a părului tău stă, în primul rând, dieta. De aceea, mănâncă sănătos. Evită consumul de alimente slabe calitativ, optând în schimb pentru cât mai multe fructe și legume. Și, mai ales, nu uita să bei cât mai multă apă!
 
Inspiră-te din trucuri pentru creșterea naturală a părului, folosind ingrediente pe care le ai deja acasă în bucătărie. Un remediu natural foarte eficient pentru stimularea creșterii părului este sucul de ceapă amestecat cu miere. Aplică amestecul pe păr, masează și lasă să acționeze 15-20 minute, după care spală părul. Repetă procedeul de două sau de trei ori pe săptămână, timp de trei luni.
 
Alte trucuri pentru creșterea părului includ periajul în fiecare seară, înainte de culcare – astfel activezi circulația sangvină și stimulezi creșterea părului. Pentru un plus de volum, masează bine părul când aplici șamponul. Și nu uita să iei și un supliment de vitamine! Întărește nu doar părul, ci și unghiile.
 

Cele mai bune produse pentru creșterea părului

Calea cea mai rapidă spre un păr lung și frumos se bazează pe o combinație între metodele naturale și selecția noastră de cele mai bune produse pentru creșterea părului. Creșterea părului necesită mai ales persistență și disciplină! Respectă o rutină simplă și vei vedea cum, în scurt timp, apar și rezultatele.

Te întrebi ce ai putea folosi pentru a ajuta părul să crească? Am creat o listă de produse care sigur ajută la creșterea părului.

Eucerin DermoCapillaire este un șampon cu eficiență ridicată, care combate căderea părului și îi redă volumul natural. A fost conceput pentru a promova creșterea sănătoasă a părului, fără a irita scalpul.

Ducray Anaphase este un șampon stimulator, care întărește și volumizează părul, datorită compoziției sale multivitaminice.

Vichy Dercos Energising tratează eficient pierderea părului; se poate folosi și ca ser revitalizant.

L'Oréal Professionnel Pro Fiber Rectify este o mască de păr eficientă, care reface părul deteriorat și promovează creșterea sa.

Dorești opțiuni suplimentare? Încearcă un ulei pentru păr, cum ar fi Oil Miracle Argan Oil. Părul va crește mai repede și va fi strălucitor și puternic.