Top 5 parfumuri ale celebritatilor!

Celebritățile sunt modele pentru mulți dintre noi în ceea ce privește vestimentația sau stilul de viață, de aceea nu este de mirare faptul că pe lângă brand-urile de modă, multe dintre ele s-au grabit în lansarea propriului parfum. Piața parfumurilor este inundată literalmente de aromele marilor vedete precum Madonna, Beyonce sau Jennifer Lopez, dar care sunt mai puțin promovate - față de cele ale lui Paris Hilton. Totuși, această modă nu a apărut dintr-o dată, ci datează de aprozimativ 60 de ani. Prima celebritate care și-a lansat propriul parfum, a fost nimeni altul decât Elvis Presley în 1957. A numit acel parfum Teddy Bear Eau de Parfum, după unul din hit-urile sale. Altă celebritate a fost Sophia Loren. În 1980, ea a lansat un parfum numit pur si simplu Sophia. După Sophia Loren a urmat Cher (cu parfumul Uninhibited în anul 1987) și celebra actrță Elizabeth Taylor.

parfumuri

În ultimii ani, piața de parfumuri ale celebrităților a „explodat” literalmente. Așa cum era de așteptat, unele parfumuri au fost folosite în scopul promovării și al publicității, neavând nimic special, însa altele și-au depășit cu totul așteptările, fiind foarte bune. Pentru a te putea orienta în a face o alegere bună am selectat cinci pafumuri ale celebrităților, care merită încercate. Care sunt acestea?

Locul 5. Britney Spears – Midnight Fantasy

Midnight Fantasy este al patrulea parfum al cântăreței americane pop Britney Spears, lansat în 2006. Sticluța este versiunea albastră a parfumului original Fantasy. Toate parfumurile ale lui Britney Spears sunt desemnate pentru generația tânără, acestea având o aromă dulce, floral-fructată. Nici Midnight Fantasy nu face o excepțe. Are o aromă fructată, unde fructele predominante sunt cireașa, zmeura si pruna. Întrega compoziție este completată de vanilie. Deși ar lăsa impresia unui miros foarte dulce, nu este așa. Este îndejuns de dulce încât să fie plăcut. Parfumul este conceput special pentru seară, motiv pentru care și flaconul imită cerul din timpul nopții - este închis la culoare și acoperit cu cristale Swarovski, simbolizând stelele. Sub marca Britney Spears sunt pe piață în total 18 parfumuri, iar Midnight Fantasy este unul dintre cele mai de de succes, încearcă-l!

Locul 4. Jessica Simpson – I Fancy You

Jessica Simpson este un star pop american si o actriță TV celebră și în top cu moda. Brand-ul foarte de succes Jessica Simpson Collection deține produse vestimentare, genți și încălțăminte. Pe piața parfumurilor Jessica Simpson a apărut în 2004 și de atunci a creat un total de 16 parfumuri. Parfumul pentru damă I Fancy You a avut un mare succes și este pe locul 4 dintre cele mai bune parfumuri ale celebrităților din prezent. Chiar și sticluța în nuanțe pastelate denotă faptul că este un parfum delicat și plăcut, în care domină mirosul florilor timpurii (tuberoze și lăcrămioare), îmbinate cu mosc si lemn de santal. Parfumul este potrivit pentru folosirea zilnică așa că nu ai decât să îl încerci!

Locul 3. Jennifer Lopez – Live Luxe

Jennifer Lopez este deținătoarea recordului la parfumuri printre celebrități. Într-un timp relativ scurt, începând cu anul 2002, ea a reușit să lanseze un total de 26 de parfumuri, toate fiind de o calitate excepțională. Primul parfum, Glow, a devenit bestseller încă din momentul în care a fost pus pe piață. Parfumul sofisticat al lui Jennifer Lopez Live Luxe este inspirat de pasiunea cântăreței pentru dans și lux, lucru care se obsevă în compoziția dinamică a acestuia. Compoziția este fructată - pentru început domină mirosul citricelor și al ananasului, urmat apoi de o aromă florală (frezie și bujor), iar în final fiind echilibrată de vanilie, lemn de santal și mosc. De asemenea, extrem de frumoasă este și sticluța parfumului, care a fost proiectată astfel încât atunci când este ținută la lumină să reflecte nuanțe violet, galbene și verzi. Asigură-te că îl ai!

Locul 2. Madonna – Truth or Dare

Oricine ar dori să fie ca și cântăreața americană Madonna. Același lucru este valabil și cu parfumurile ei. Primul parfum pentru femei al Madonnei Truth or Dare a fost lansat în 2012. În crearea acestui parfum cântăreața a fost inspirată de mama ei, de mirosul acesteia, care a reprezentat pentru Madonna primele amintiri. Într-un interviu vedeta a spus despre parfumul acesta: „Mama mea întotdeauna mirosea a gardernii si tuberoză, un amestec impetuos între feminitate și mister. Am vrut să recreez parfumul ei, dar de asemenea să adaug și ceva nou, contemporan, ceva natural și de asemenea, curajos - de aici și numele parfumului.” Prin urmare, Madonna a lucrat intens la găsirea aromei potrivite, amestecând diferite ingredinete. Rezultatul este o compoziție florală plăcută, care merită cu siguranță încercată!

Locul 1. Beyoncé – Midnight Heat

Cel mai bun parfum al unei celebrități - Midnight Heat al cântăreței Beyoncé - a fost lansat după primul său parfum în 2010 - Heat. Acest parfum a avut un succes extraodinar imediat după ce a fost lansat, datorită faptului că este un parfum feminin și senzual. Cântăreața a declarat despre acesta: „Este ceva de care nu te poți sătura. Este sexy și senzual. Te vei simți minunat folosindu-l!” Parfumul Midnight Heat este mai senzual decât primul. Dacă există cu adevarat o aromă sexy, aceasta este cu siguranță. Frumusețea sticluței constă în imaginea ei, care se aseamănă cu o siluetă feminină, în care se ascunde un miros floral-fructat, dar și lemnos în același timp. Cu acest parfum Beyoncé a inspirat tuturor femeilor încredere, sex-appeal și carismă, nu îți rămâne decât să îl încerci!

 

Maria