TONIFIEREA TENULUI: UN LOOK PERFECT, CU LOȚIUNE TONICĂ!

Tonifierea tenului este un pas important, deși adeseori neglijat. Loțiunea tonică eliberează tenul de toate impuritățile și de resturile de farduri, îl pregătește pentru produsele de îngrijire și îl revitalizează. Pe scurt, loțiunile tonice faciale sunt asul din mâneca dvs.: înviorează, calmează și reduc micile imperfecțiuni. Tenului dvs. nu-i plac loțiunile tonice? Încercați apa termală sau apa de trandafiri.

Loțiune tonică, Look perfect, Notino

Beneficiile loțiunilor tonice:

- Echilibrează pH-ul pielii.
- Intensifică efectele produselor de îngrijire.
- Iluminează și calmează.
- Contractă porii.
- Stimulează regenerarea.

Modul de utilizare a loțiunii tonice

Curățați minuțios tenul ca de obicei - cu ulei sau lapte demachiant. Dar atenție! Demachierea este doar primul pas. Urmează spălarea cu un gel blând sau o spumă de curățare și tonifierea cu o loțiune adecvată. Aceasta reechilibrează pH-ul tenului, curăță depunerile din porii mai adânci, netezește, hidratează și stimulează regenerarea.

Ideal, tenul se tonifică dimineața și seara - dimineața, ajută tenul să-și intre în formă, îl pregătește pentru a primi produsele de îngrijire și prelungește persistența machiajului. Seara, contractă porii, combate acneea și calmează iritațiile. Nu clătiți niciodată loțiunea tonică, ci lăsați-o să acționeze, pentru că doar astfel substanțele hidratante și nutritive pot pătrunde în piele. Aplicați deasupra serul sau crema, ca de obicei.

Loțiune tonică, Look perfect, Notino

Descoperiți cea mai bună loțiune tonică pentru tenul dvs. Ca orice produs cosmetic, loțiunea tonică funcționează doar dacă este adecvată cerințelor tenului dvs. Pentru un ten problematic, alegeți un tonic antiacnee. Tenul uscat apreciază o loțiune tonică fără alcool, fiindcă acesta usucă, iar tenurile sensibile își găsesc tonicul ideal în secția dermato-cosmetice. Iar loțiunea tonică pentru tenul gras combate luciul în exces.

Este indicat să nu vă bazați pe un singur produs universal. Oferiți tenului îngrijirea necesară alternând un produs dimineața și altul seara. La trezire folosiți un tonic delicat și hidratant, iar înainte de culcare preferați o loțiune purificatoare. Dacă aveți tenul cenușiu și tern, un tonic cu efect exfoliant sau cu vitamina C este ideal. Care sunt recomandările noastre?

Tenul uscat

Collistar Special Active Moisture este tonicul perfect pentru tenul uscat. Datorită „cocteilului“ de vitamine A, E, B, B3, B5 și H, tenul primește nutriția necesară și, în câteva zile, puteți spune adio scuamelor enervante care vă strică machiajul. Vă strânge fața în timpul zilei? Loțiunea tonică Top Secrets Moisturizing Prep Lotion, de la Yves Saint Laurent, este un spray cu o ceață hidratantă fină, cu care pregătiți perfect tenul pentru aplicarea fardurilor. Se poate folosi și în timpul zilei, fără a vă afecta machiajul!

Tenul sensibil

Pentru tenul sensibil, tonicul dermato-cosmetic: Bioderma Hydrabio Tonique hrănește pielea în profunzime, activând procesele de hidratare și de regenerare cu ajutorul vitaminei B3 și a extractului din castraveți și măr. Îngrijire optimă oferă și tonicul hidratant Cleansing, de la brandul franțuzesc Saffee, cu origine 97% naturală, care nu irită nici cel mai sensibil ten. Are superefecte de hidratare instantanee, iar conținutul de acid hialuronic întinerește.

Loțiune tonică, Look perfect, Notino

Tenul normal

Tonicul pentru ten obosit Lancôme Énergie de Vie folosește uleiul de merișoare ca antioxidant, iar ginsengul și roinița pentru calmare. Utilizați-l regulat, pentru un ten neted și fresh, cu riduri mai puțin vizibile.

Hidratare portabilă

Aveți în geantă o cremă de mâini și un ruj? Aveți nevoie și de un spray tonifiant. Este util oricând - înviorează după o ședință solicitantă, iluminează fața înainte de întâlnire și hidratează tenul uscat. Alegerea depinde doar de dvs. - apa termală Avène Eau Thermale calmează iritațiile și roșeața, iar NYX Bare With Me netezește porii și prelungește persistența machiajului.

Iar, dacă alegeți produsele cosmetice și după criteriul unei formule vegane, veți aprecia efectele antioxidante ale gamei Revolution Skincare Superfruit, cu extract de afine. Nu e cazul să vă temeți că nu veți mai avea loc în geantă - toate sunt disponibile în versiuni mini, cu ambalaje practice!