Tipuri de piele: soluții pentru probleme specifice

Vă faceți griji pentru tenul gras cu probleme? Vă luptați cu un ten uscat sau reactiv? Oricare ar fi problema tenului vostru vă recomandăm acum câteva produse ce vă vor ușura ritualul zilnic de îngrijire.

Tipuri de piele, Notino oferă produse pentru orice tip de piele

 

Ten uscat

Probleme specifice: deshidratare, riduri, piele care ține

O funcție protectoare scăzută a stratului de lipide din piele determină deshidratarea și uscarea tenului. Acesta va avea nevoie de îngrijire specifică pentru o hidratare intensă și o îndepărtare a efectului de piele care ține. Biotherm Aquasource Everplump, hidratează în profunzime, regenerează și revitalizează tenul uscat. Spre deosebire de un ten gras, cel uscat are tendința de a accentua ridurile datorită deshidratării. Soluția? Un ser ce pătrunde profund în piele. Helena Rubinstein Powercell Skinmunity hrănește intens și reduce ridurile fine.

Tipuri de piele, Notino oferă produse pentru orice tip de piele

 

Ten gras

Probleme specifice: pori măriți, puncte negre, seboree, acnee

Caracterizat prin exces de sebum (seboree), tenul gras poate prezenta pori vizibil măriți, puncte negre sau acnee. Cu tendință comedogenică, acest tip de ten are nevoie de creme special concepute pentru tenul gras cu probleme. Încercați Lancôme Pure Focus cu efect intens hidratant și cu acțiune astringentă asupra porilor dilați.

Tipuri de piele, Notino oferă produse pentru orice tip de piele

 

Ten acneic

Probleme specifice: comedoane închise sau deschise, papule, noduli

Acneea este o afecțiune non-contagioasă a pielii ce poate fi cauzată de factori genetici, stres, dietă, medicamente sau chiar folosirea produselor cosmetice neadecvate tenului.Tenul acneic are nevoie de îngrijire specifică ce reduce excesul de sebum, calmează iritațiile pielii dar și hidratează. Masca L’Oréal Paris Pure Clay, curăță în profunzime, înlătură punctele negre și curăță adânc porii și îi închide.

Tipuri de piele, Notino oferă produse pentru orice tip de piele

 

Ten normal spre mixt

Probleme specifice: tendință de uscare, luciu în zona T

Echilibrat și fără exces de sebum, tenul normal are o textură fină, catifelată și un aspect proaspăt lipsit de inflamație. Tenul mixt are ușoare tendințe de îngrășare în zona T (frunte și nas) și de uscare în zona obrajilor. Produse special create pentru tenul normal și mixt precum Biotherm Aquasource hrănesc și hidratează în profunzime și oferă pielii prospețime și luminozitate.

Tipuri de piele, Notino oferă produse pentru orice tip de piele

 

Ten sensibil

Probleme specifice: reactivitate, atopie, deshidratare

Reactiv, ușor iritabil, tenul sensibil necesită o îngrijire delicată cu produse ce hidratează și calmează intens. Zonelor sensibile ale tenului, precum buzele și ochii au nevoie de atenție sporită. Balsamul Helena Rubinstein Collagenist Re-Plump îngrijește pielea sensibilă a buzelor și hrănește intens. Uneori cu tendință atopică, tenul sensibil are nevoie de hidratarea intensă și elasticitatea sporită. Masca Lancôme Rose Sorbet Cryo-Mask calmează tenul și îi oferă o prospețime intensă.

 

Descoperiți diferitele tipuri de ten pe https://www.notino.ro/tipurile-pielii/ și introduceți produsele cheie în ritualul vostru zilnic de îngrijire.