Tendințe 2020: cum stilizăm sprâncenele?

Sprâncenele fac și ele obiectul tendințelor, ca orice altceva. Multe dintre noi își amintesc sprâncenele ultra subțiri ale anilor 90, deși am prefera să uităm de ele. Din contră, Cara Delevingne ne-a arătat că nu e cazul să ne temem de sprâncenele intense. Sprâncenele conturează trăsăturile chipului, influențându-i semnificativ aspectul. Depinde doar de dvs. cum vi le modelați. Vă dezvăluim mai jos tendințele sprâncenelor în 2020 și cum să le stilizați, pas cu pas!

Aranjarea sprâncenelor

Sprâncene trendy

Înainte de a începe, trebuie să ne hotărâm ce tip de sprâncene dorim. Am pregătit pentru dvs. cele mai noi tendințe pentru sprâncenele anului 2020. Inspirați-vă!

Soap brows

Dacă aveți Instagram măcar de o săptămână, sigur ați mai văzut acest stil, poate fără să vă dați seama. Așa-numitele soap brows sunt foarte pieptănate, cu ajutorul unei perii și al săpunului obișnuit. În loc de săpun, puteți folosi și un gel de fixare pentru sprâncene. Maybelline Brow Drama este disponibil în variantă transparentă, dar, dacă doriți să adăugați și puțină culoare, alegeți o nuanță de maro – sprâncenele dvs. vor rezista stilizate până la 14 ore! Pieptănați firele în sus – se vor netezi și se vor îndrepta, cu efect optic de sprâncene mai late.

Sprâncene naturale

Numele spune totul – sprâncenele naturale nu necesită modelare, deoarece nu trebuie pensate. Pentru o eleganță degajată, vă recomandăm un rimel sau gel pentru sprâncene cu efect de fixare.

Sprâncene ton pe ton

Acest trend completează frumos aspectul natural al sprâncenelor. Este vorba de o colorare cât mai naturală, asortată atât la nuanța sprâncenelor, cât și la nuanța tenului. Folosiți setul pentru stilizarea sprâncenelor NYX Professional Makeup Eyebrow Cake Powder și, cu ajutorul nuanțelor adecvat combinate, obțineți un rezultat perfect.

Sprâncene intense

Da, sunt și acum la modă! Tendința sprâncenelor intense este mereu actuală și populară, iar numele vorbește de la sine. Pentru a obține sprâncene mai intense, încercați să nu le pensați o perioadă, dându-le șansa să-și revină la forma naturală. Pentru o culoare de o intensitate perfectă, folosiți pomada pentru sprâncene L'Oréal Paris Paradise Extatic, care este intens pigmentată și rezistă întreaga zi.

Cum pensăm sprâncenele

Pentru pensarea sprâncenelor, o pensetă de calitate este esențială. Dacă o aveți, vă ajung câteva reguli simple și, într-o clipă, ați rezolvat.

 Înmuiați pielea din jurul sprâncenelor – clătiți fața cu apă caldă sau, și mai bine, înmuiați un prosop în apă fierbinte și plasați-l pe sprâncene un minut sau două. Firele devin mai moi, iar pensarea va fi mai ușoară și mai puțin dureroasă.
 Luați o pensetă de calitate – una cu vârful ascuțit, cu care smulgeți mai ușor firele.
 Plasați penseta la rădăcina firului – dacă îl apucați din altă parte, se poate rupe, caz în care devine mai greu de smuls.
 Smulgeți întotdeauna în direcția de creștere a firelor! Dacă le smulgeți în sens invers, s-ar putea să înceapă să crească sub piele.
 Procedați dinspre exterior spre centrul sprâncenei

Indiferent ce formă de sprâncene alegeți, nu uitați regulile de bază:

 Sprâncenele încep deasupra colțului intern al ochiului
 Cele mai înalte puncte ale ambelor sprâncene trebuie să fie la aceeași înălțime, pentru simetrie
 Sprâncenele trebuie sa fie suficient de lungi. Dacă aveți dubii, încercați un truc vechi, plasând capătul unui creion la baza laterală a nasului. Celălalt capăt atinge colțul extern al ochiului, până la sprâncene. Unde se termină creionul, trebuie să se termine și sprânceana.

Vopsirea sprâncenelor

Dacă vă vopsiți sprâncenele acasă, este important să procedați corect, pentru a nu fi nevoie să vă ascundeți de lume o săptămână (sau două). Vopseaua pentru sprâncene se reaplică la fiecare două săptămâni, deci economisiți timp - desigur, dacă nu aveți sprâncenele vopsite permanent, sau folosiți o altă procedură care necesită o vizită la specialist.

Cum vopsim sprâncenele?

 Alegeți nuanța corectă de vopsea pentru sprâncene.
 Începeți prin a curăța sprâncenele de machiaj sau de grăsime de orice fel.
 Sprâncenele trebuie să fie deja modelate în forma dorită.
 Respectați instrucțiunile - mai ales cu privire la durata de acționare a vopselei.
 Nu uitați să amestecați vopseaua cu emulsia activatoare, dacă este cazul.
 Vopseaua pentru sprâncene se aplică folosind o pensulă teșită.
 Aplicați vopseaua cu multă atenție. Dacă vopseaua prinde într-un loc nepotrivit, poate afecta forma precisă a sprâncenelor.

Dacă nu aveți curajul să folosiți o vopsea clasică, vă recomandăm una gel. Maybelline Tattoo Brow – rezistă pe sprâncene doar câteva zile și se înlătură simplu, prin descojire. Deci, v-ați hotărât? Încercați ceva nou sau preferați să nu vă aventurați în experimente? În orice caz, rețineți că sprâncenele sunt surori. Nu gemene – dar măcar să fie prietene bune!