„Summer is yours“ creație Notino: geanta ta de FIECARE vară!

geanta notino

Iarna știu ce port: poșetă. Merge la orice. Când e destul de mare, încap în ea și cumpărăturile. Dar vara? Odată cu temperaturile, cresc și oportunitățile pentru o zi variată și plină. Iar poșeta? Poșeta nu mai face față. Vara îmi trebuie altceva. Una care se potrivește garderobei de sezon. Ușoară și ergonomică. Arată bine în oraș, la plajă sau - de ce nu? - la pădure. O geantă de plajă care este mai mult decât o geantă de plajă. Îmi trebuie „Summer is yours“!

Pregătită pentru orice

În ceea ce privește mărimea este foarte spațioasă, confortabilă și foarte ușor de purtat. Mânerul e foarte rezistent, ca și restul de altfel. Este pregătită să care lucrurile tale de birou, dar și cele pentru piscină. Sau, în vacanță, lucrurile de plajă, dar și pe cele pentru excursie. În plus - este ecologică și reciclabilă. Ceea ce acum, când lumea optează pentru un stil de viață prietenos față de mediu, este un plus esențial.

Ultra practică

Este foarte mare, poți căra în ea tot ce vrei. De câte ori ai fost nevoită să lași acasă lucruri utile, de care ulterior ai avut nevoie, doar fiindcă nu mai aveau loc în geantă? La plajă, de exemplu: apă, costum de baie de schimb, prosop, lapte de bronzat, gel de duș, parfum sau spray cu apă minerală, balsam... mi-ar mai fi trebuit șervețele umede și gel antibacterian, dar nu au mai avut loc. Cu geanta „Summer is yours“ poți lua „toată baia“.

summer is yours

Manualul tău de plajă

Și, dacă tot suntem la acest subiect, hai să recapitulăm de ce ai nevoie, de fapt, la plajă. Crema cu protecție solară este ajutorul de bază. La plajă poți folosi doar una cu SPF 50 sau 50+. De exemplu, cea de la Avene nu conține parfum. Poți folosi un gel de duș + șampon 2 în 1, cu o doză de tratament after sun. Recomandăm Sun Nuxe. Dacă intri în apă fardată, folosește șervețele demachiante. Pentru a preveni „coacerea“ tenului, nu uita spray-ul cu apă mineralizată. Cea de la Vichy nu te va dezamăgi. Gândește-te și la buze: balsamul hidratant EOS le protejează întreaga zi.

Din apă direct la bar

Pleci de la plajă direct la un pahar cu prietenii? În geanta „Summer is yours“ încape și un parfum de vară. Armani oferă varianta specială Sì Nacre Edition,  cu particule sclipitoare. Un alt parfum de vară potrivit ar fi LANCÔME La Vie Est Belle L’Éclat.  Pentru uniformizarea nuanței pielii după bronzat, încearcă L’Oréal Wake Up & Glow Bonjour Nudista, pentru machiaj alege o paletă multifuncțională, ca cea de la Maybelline, iar, în privința rujului sau a luciului, alege versiunea mată Tatouage Couture, de la YSL.
 
notino bag

Bucură-te de vară!