Sugestii pentru zodia Fecioarei

znameni Panny

Fecioara este al șaselea semn al zodiacului și se află sub influența elementului pământ. Datorită acestei influențe, persoanele din această zodie sunt orientate cu precădere spre domeniul practic. Sunt muncitoare și au o mare capacitate de analiză, care le este utilă în orice situație. Toate acestea nu numai pe plan profesional, ci și personal. De aceea, au o nevoie organică de ordine și de disciplină. Orice acțiune a lor are loc sub semnul rațiunii.

Nici Fecioarele nu sunt însă scutite de slăbiciuni. Dacă nativii acestui semn nu-și pot controla atenția exagerată pentru detalii, pot deveni maeștri în a căuta nodul în papură. Acest comportament este perceput de către cei din jur ca având un puternic caracter negativ. În plus, persoana își poate pierde, cu timpul, capacitatea de a deosebi lucrurile importante de simplele mărunțișuri. O altă problemă fundamentală cu care se pot confrunta Fecioarele este lipsa încrederii de sine.

znameni Panny 2

În concluzie, Fecioarele trebuie să se concentreze pe dezvoltarea laturilor pozitive ale personalității lor. Cât despre laturile negative, acestea trebuie înțelese, controlate și estompate. Au la dispoziție diverse instrumente, care mai de care mai utile. Unul dintre acestea este, fără doar și poate, utilizarea parfumului potrivit. Parfumul are o anumită energie, care, deși delicată, poate fi extrem de utilă.

Sugestii de parfumuri pentru femeile din zodia Fecioarei

znameni Panny 3

Ca femeie născută în zodia Fecioarei, dispui de un simț dezvoltat al detaliului, ceea ce te face uneori pretențioasă. Dacă ai încredere în tine, parfumul Burberry Body este creat special pentru femeile exigente. Feminin și învăluitor, acest chypre luxos, cu note verzi de absint iți sare în ajutor oricând. Apelează cu încredere la el, într-o zi obișnuită sau la ocazii speciale. Printre altele, nu e nici o coincidență faptul că brandul Burberry se află printre preferatele familiei regale britanice.

Pentru momentele când te „roade“ nesiguranța sau îți lipsește încrederea de sine, încearcă parfumul Hugo Boss Deep Red. Este un elixir concentrat, de veselie și optimism. Aceste calități rezonează cu darul acestui parfum de a trezi încrederea în sine a fiecărei femei. Nu în ultimul rând, această esență aromată îți va răsfăța și năsucul. Conține note de coacăze negre, de frezie, de pară, de portocală roșie, de vanilie și de ghimbir.

Sugestii de parfumuri pentru bărbații din zodia Fecioarei

znameni Panny 4

Așa cum am menționat, Fecioara este o zodie de pământ. De aceea ți s-ar putea potrivi parfumul unisex Calvin Klein CK Be. Legătura sa cu elementul pământ este sugerată de flaconul negru și elegant. Legendarul parfum lemnos radiază o esență considerată un apogeu al originalității. Un mare plus al parfumului este și persistența sa deosebită. Personalitatea tinerească și rebelă a parfumului va fi pentru tine ca un suflu de aer proaspăt.

Oricărui nativ din Fecioară îi prinde bine, măcar din când în când, câte un moment de relaxare, de pasiune și de energie descătușată. În acest scop, poți apela cu încredere la parfumul Antonio Banderas Blue Seduction. Actorul spaniol de mare succes este prototipul seducătorului clasic. Nu este, deci, de mirare că parfumul său radiază sex-appeal și virilitate. Parfumul conține note de coacăze negre, de pepene, de mentă, de nucșoară, de ambră, de lemn, de cappuccino și de măr verde.