Strălucire de vară cu top 5 rimeluri waterproof

Vara se apropie cu pași repezi. Evitați un look care curge, se întinde sau chiar dispare de pe ten adaptându-vă machiajului pentru sezonul estival. Descoperiți cu Notino cele mai bune 5 rimeluri rezistente la apă ce vă garantează un look perfect pentru o zi toridă de vară.

Rimeluri waterproof Notino, Strălucire de vară, Produse de make-up Notino

Volum incredibil

Alungire și efect de gene false? Le găsiți pe toate în Max Factor False Lash Effect. Varianta waterproof este special creată pentru a da un plus de intensitate machiajului și a evita neplăcerile unui machiaj care se întinde. Uitați de grijile unui machiaj care curge și cu rimelul waterproof Estée Lauder Sumptuous Extreme. Bucurați-vă de efectul său de gene false dar moi și nu uscate.

 

Pentru un maxi-volum și alungire, încercați rimelul NYX Professional Makeup Worth The Hype. Separă excelent genele, împiedicând lipirea acestora. Culoarea sa intensă și efectul de lungă durată îl fac unul din preferatele machiajului de vară. Combinația perilor scurți pentru aplicare și lungi pentru separarea genelor a rimelului waterproof Collistar Mascara Infinito asigură o aplicare ușoară și rapidă. Este suficientă o singură aplicare pentru a asigura efectul de alungire și curbare a unor gene cu aspect natural.

Rimeluri waterproof Notino, Strălucire de vară, Produse de make-up Notino

Gene lungi

Vă doriți gene lungi și perfect arcuite care să reziste unei zile toride de vară? Soluția vine de la varianta waterproof a rimelului Lancôme Hypnôse Doll Eyes. Peria conică asigură o aplicare ușoară și o alungire și curbare perfectă a genelor. Este alegerea ideală pentru adeptele genelor cu aspect natural. Tip Notino: pentru un plus de intensitate aplicați mai multe straturi de rimel waterproof. Nu vă faceți griji căci se îndepărtează rapid cu un demachiant pe bază de ulei.

Fiți pregătite de vară cu produsele de machiaj waterproof recomandate de Notino!